Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Peta obletnica Summer Spark festivala

Nismo še ravno v poletju, lahko pa že napovemo, da bo tudi letos glasno in zabavno. – Summer Spark Festival bo namreč tudi v letu 2019 navduševal vse ljubitelje elektronske glasbe v Vipavski dolini. To bo že jubilejna peta obletnica in kot se spodobi, bo najodmevnejša do sedaj.

Petek 9. avgust 2019 je skrbno zapisan pri vseh ljubiteljih elektronske glasbe, organizatorji pa že pridno razkrivajo letošnje nastopajoče. Izvajalci prihajajo iz kar štirih različnih držav (Slovenija, Nemčija, Hrvaška in Madžarska), glavna zvezda pa bo nemški superstar DJ Plastik Funk, ki je nastopal praktično po celem svetu, med drugim tudi na največjih festivalih elektronske glasbe kot so Tomorrowland, Ultra Europe in Ultra Miami.

Poleg njega bodo nastopili še: Kosta Radman, najboljši hrvaški EDM DJ, Tea Vučković, prva dama slovenske techno scene, Timo G, slovenec, ki sicer soorganizira enega največjih festivalov na hrvaškem – Forestland ter madžarski dvojec Half Shark & Thomas Rush. Zadnji nastopajoči bo znan meseca maja, ko se bo zaključilo DJ tekmovanje, ki ga bo Summer Spark Festival organiziral z namenom, da omogoči tudi mladim in neuveljavljenim DJ-jem, da se izkažejo na velikem odru.

Lokacija dogodka ostaja ista kot vsa leta do sedaj, to je Športni park Budanje. Vstopnice za dogodek je že mogoče kupiti.

Več na: Summer Spark Festival

Lokalne Ajdovščina

#vipavska dolina, #mladi, #zabava, #glasba

Kolofon