Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Lokalne Ajdovščina iščejo nove sodelavce

Pridružite se k ustvarjanju spletnega in tiskanega medija Lokalne Ajdovščina, najboljšega medija v Vipavski dolini. Iščemo novinarje, pisce in tržnike. Zaželena je le kreativnost, energija in volja do ustvarjanja. Če bi radi postali del nas, nam pišite čim prej.

Ker bi radi, da bi bil naš medij še boljši, iščemo okrepitve novinarske ekipe. Lokalne Ajdovščina iščejo mlade in mlade po srcu, ki imajo željo po ustvarjanju na področju medijev. Vabimo tiste, ki bi radi kaj napisali, ki bi radi dobili izkušnje na področju novinarskega dela. Iščemo take, ki jim ni vseeno za okolje v katerem živimo in tudi tiste, ki jih morda zanima trženje oglasnega prostora.

Ponudimo lahko le skromne honorarje, ker smo žal le majhen lokalni medij, a z veliko voljo in željo po rasti. Ponujamo tudi izkušnje, reference, učenje  in seveda možnost soustvarjanja projekta Lokalne Ajdovščina, ki poleg spletne platforme sedaj ponuja tudi tiskano obliko.

Delo je honorarno, projektno in ga lahko opravljate tudi doma. Prijave pošljite na elektronski naslov: info@lokalne-ajdovscina.si. V prijavo napišite vaše dosedanje izkušnje in katere tematike vas zanimajo.

Lokalne Ajdovščina
Kolofon