Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Zmagovalec fotografskega natečaja »Pitna voda za vse« je Miran Krapež

Z razstavo najboljših fotografij »Pitna voda za vse«, je Komunalno stanovanjska družba Ajdovščina zaključila istoimenski nagradni fotografski natečaj, ki je potekal od 1. do 22. marca 2019. Za najboljšo fotografijo je bila izbrana rečna struga Mirana Krapeža, najboljša dela pa so na ogled v avli Dvorane 1. slovenske vlade.

Na natečaj se je prijavilo 18 avtorjev, ki so skupaj poslali 60 fotografij. Prejete fotografije je ocenila strokovna žirija, v sestavi: Aleš Lemut, predsednik fotografskega društva Veno Pilon Ajdovščina, Erna Furlan, članica fotografskega društva Veno Pilon Ajdovščina, Tina Velikonja, poklicna fotografinja in Aleš Brecelj, vodja enote za oskrbo s pitno vodo v KSD Ajdovščina.

Prvo mesto med avtorji najboljših fotografij je zasedel Miran Krapež, drugo Oton Naglost, tretje pa Erik Likar. Za najboljšo fotografijo sta se potegovali dve fotografiji, ki so ju žiranti ocenili z enakim številom točk. Organizator se je nato odločil, da naziv NAJBOLJŠA FOTOGRAFIJA natečaja »Pitna voda za vse« pripada fotografiji rečne struge, ki jo je posnel Miran Krapež.

Najboljše fotografije natečaja bodo v avli Dvorane prve slovenske vlade na ogled do petka, 26.aprila, 2019. Vabljeni na ogled.

Lokalne Ajdovščina

#novice, #razstava, #fotografija

Kolofon