Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V poštnih nabiralnikih vas čaka druga tiskana številka Lokalnih Ajdovščina

Občane Ajdovščina danes in jutri, v poštnih nabiralnikih, čaka druga tiskana izdaja Lokalnih Ajdovščina. Na šestdesetih straneh boste lahko prebrali kup zanimivih zgodb, intervjujev in mnenj, ki se tako ali drugače tičejo okolja v katerem živimo. Vzemite si čas in uživajte v branju.

Kot smo že v uvodu prve tiskane številke povedali, le ta je izšla v mesecu septembru 2018, so danes Lokalne Ajdovščina del vsakdana, dnevno nas obišče okrog dva tisoč bralcev, z željo po dobrih novicah, po kvalitetnem branju, brez iskanja nepotrebnih senzacij in nagibanja na to ali ono stran, ko to ni potrebno. Mnogi pa, kljub poplavi elektronskih medijev, še vedno radi vzamemo in vzamete v roke tiskan medij, ki ima še dodatno težo in predvsem dodaten čar, podobno kot knjiga.

In prav zato je danes pred vami druga tiskana številka Lokalnih Ajdovščina, polna zanimivih vsebin in z željo po dobrem branju. Naj vam bo v veselje. Vsebina med drugim prinaša zanimiv intervju z županom občine Ajdovščina, zgodbo fantov s Kovinske, spoznali boste mlado podjetnico, prebrali kup kolumn, kratko zgodbo in pesmi, slišali precej o lepotah in dobrotah Vipavske doline, za nostalgijo pa bo poskrbel spomin na nekdanje zlate nogometne čase Primorja.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon