Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Leone Ajdovščina praznuje že tretjo obletnico na novi lokaciji

V petek 19. aprila, praznuje svoj tretji rojstni dan prodajalna LEONE Ajdovščina. Zato se ne pozabite ustaviti v prodajalni, kjer bo ta petek, pravi sladoledni dan. Čakajo vas super popusti in dovolj brezplačnega sladoleda za vse.

Za vas so poleg najboljšega sladoleda, ki je na voljo v vseh oblikah in okusih, pripravili tudi 20 % popust na vse sladolede. Zato boste morda morali sprostiti nekaj dodatnega prostora v zamrzovalniku. Pripeljite še koga s seboj, kajti sami boste potrebovali proste roke za gratis sladoled, ki ga na rojstni dan ne bo manjkalo.

Predstavili pa bodo tudi nove izdelke bolj zdravih sladoledov AL!VE in nove izdelke Leone, kjer v letošnjem letu v podjetju Incom d.o.o. obračajo nov list in začenjajo povsem novo zgodbo.

AL!VE Cups sladoledi iz Ajdovščine, ki so hit tudi v svetu

Trgovino Leone najdete na naslovu Cesta 5. maja 5, na lokaciji bivše Alpine v Ajdovščini.

URNIK PRODAJALNE:

ponedeljek – petek: 8.00 – 19-00

sobota: 8.00 – 13.00

Nedelja in prazniki zaprto

Preverite ponudbo tudi na spletni strani trgovine: https://www.leone.si/nase-trgovine-s-sladoledom ter v katalogu sladoledov, ki bo zagotovo zmagovalni katalog tega poletja.

PETEK je kot nalašč, da se dobro založite z najboljšim sladoledom pred vročim vikendom, ki prihaja. Kogar ne bo, mu bo vroče, kajti v Leone ekipi pravijo, da so lepo vreme že naročili. Vabljeni!

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #oglas

Kolofon