Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Studio Sport pole dance se iz Modene vrača z bronastim odličjem

V Modeni je 13. in 14. aprila potekalo mednarodno tekmovanje v Plesu na drogu. Na tekmo je bilo prijavljenih 130 otrok v starosti od 5. do 17. let, ki so bili razvrščeni v kategorije glede na starost in znanje. Odlično so se odrezale tudi ajdovska dekleta.

Iris Batista, trenerka v Studiu Sport pole dance, je na tekmo prijavila tri deklice. Meseci priprav so se vsekakor obrestovali, saj so dekleta zasedale odlična mesta v posamezni kategoriji. 

Na tekmi so svoje znanje pokazale: Šarlin Rijavec (7 let), ki je tekmovala v kategoriji »Base«, v starosti od 5 do 8 let, je zasedla 7. mesto. To je bilo Šarlinino prvo tekmovanje. Tia Oblak (13 let) je tekmovala v kategoriji »Avanzato«, v starostni skupini od 12 do 14 let in je zasedla odlično 3. mesto. Tudi za Tio, ki je svojim nastopom prepričala sodnike, je bila to prva tekma. Nisja Vrčon (14 let) je nastopila v kategoriji »Talenti«, v starosti od 12 do 14 let in je zasedla 11. mesto.

Sport Pole dance Ajdovščina

Sodnike morajo tekmovalke prepričati z zgodbo, eleganco, izvedbo elementov in čistimi prehodi med njimi. Pomembno je, da imajo plesalke v svoji koreografiji zajete vse predpisane elemente, ki jih določi organizator. 

Sport Pole dance Ajdovščina

V Studiu Sport pole dance upajo, da se bodo v maju lahko udeležili nove tekme, ki bo v Celovcu. Organizatorjem so že poslali posnetke posameznih točk. Sodniki bodo po ogledu vseh videoposnetkov določili, katere tekmovalke se lahko tekme udeležijo. Verjamejo, da bodo tudi iz Celovca prinesle še kakšno medaljo.

Sport Pole dance Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#šport, #poledance

Kolofon