Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V Ajdovščini poteka Teden vseživljenjskega učenja in Parada učenja 2019

V času med 10. in 19. majem bo poteka 24. Teden vseživljenjskega učenja. Ljudski univerzi Ajdovščina se je pri projektu letos pridružilo več kot 50 različnih partnerjev, zato bo letošnja sredina maja v občinah Ajdovščina ter Vipava na področju izobraževanja zelo pestra. Sodelovale bodo različne šole, društva, ustanove, podjetniki in krajevne skupnosti iz našega okolja.

Na voljo bodo številne delavnice, ki bodo vsaki generaciji ponudile nekaj zanimivega, zagotovo pa bodo vsakega udeleženca obogatile s pomembno in edinstveno vrednoto – znanjem. Letošnja novost je Parada učenja, ki se bo odvijala v sredo, 15. maja 2019, med 9.00 in 15.00, v grajskem obzidju v Ajdovščini.

Namen Parade učenja 2019 je ljudi navdušiti nad vseživljenjskim učenjem in jih informirati o brezplačnih dogodkih ter seznaniti z možnostmi izobraževanja v občini Ajdovščina. Na informativno-svetovalnih stojnicah se bodo v grajskem obzidju predstavili tisti partnerji, ki v lokalnem okolju igrajo pomembno vlogo na področju vzgoje in izobraževanja.

Več informacij o Tednu vseživljenjskega učenja in Paradi učenja najdete na Facebook strani Tedna vseživljenjskega učenja Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #izobraževanje

Kolofon