Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

»Študent, spravi se h sjebi«

Klub ajdovskih študentov in dijakov v prihajajočem vikendu organizira že tretji »Študent, spravi se h sjebi.« Gre za projekt, s katerim klub nagovarja in spodbuja vse študente k skrbi zase, za svoje zdravje in uspešno študentsko življenje. Sploh pred pričetkom izpitnega obdobja. Vabljeni.

Letošnja edicija projekta prinaša potopisno delavnico in okroglo mizo o prostovoljstvu v tujini. Gostji bosta Soraja in Monika Tratnik, ki bosta predstavili svoji izkušnji prostovoljstva v tujini. V soboto zjutraj se bo dan pričel z meditativno jogo v MC Hiša mladih. Nato pa se boste lahko vsi okrepčali z zdravim zajtrkom brez odpadne embalaže.

Po zajtrku sledi predavanje Petre Česen - Živilski kotiček, ki vam bo predstavila številne pomembne in zanimive informacije v zvezi z živili, ki jih vsakodnevno uživamo. Monika Curk bo mlade poučevala, kako napisati učinkoviti življenjepis (CV) in si tako olajšati iskanje službe.

Predstavil se bo tudi Vid Pregelj (VP Habit Coaching), ki bo spregovoril o tem, kako komunicirati s samim seboj, kako izboljšati svojo samozavest ter kako komunicirati z drugimi in biti v komunikaciji z njimi prepričljiv.

Čeprav so ciljna publika projekta študenti, ste k udeležbi vabljeni vsi, ki se nagibate k zdravemu življenju ali pa bi več postorili zase.

Vsi dogodki so brezplačni in se bodo odvijali v MKC Hiši mladih.

Več o dogodku lahko najdete na Facebook strani Kluba ajdovskih študentov in dijakov (KAŠ).

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #mladi, #zdravje

Kolofon