Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Franko in Svetlana zaključila svoje nastope v šovu Zvezde plešejo

Šov Zvezde plešejo se je včeraj končal za simpatičnega zmagovalca Kmetije, Franka Bajca. V polfinalnem nastopu je skupaj s soplesalko Svetlano Cigoj, izpadel po dvoboju s Špelo Grošelj in Miho Peratom. Franko Bajc, je kljub izpadu zadovoljen in hvaležen priznava, da ga je šov spremenil v vseh pogledih.

Kot poroča spletna stran 24ur.com je polfinalna oddaja, deseta po vrsti v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo, postregla z zares odličnimi plesnimi nastopi, presenečenji in napetimi trenutki. Po vseh odplesanih točkah in plesnem četveroboju sta med ogroženima paroma pristala Špela Grošelj in Franko Bajc. Ta je po odplesanem charlestonu moral priznati premoč Špeli, ki so jo sodniki poslali v finale, Franko pa je tako osvojil četrto mesto v letošnji sezoni. Franko Bajc in Svetlana Cigoj sta sicer zaplesala čutno rumbo na pesem Jamesa Arthurja Say You Won't Let Go in prejela ocene 9 9 9 7, skupno 34 točk, torej od prvih treh žirantov enako kot Špela Grošelj in Miha Perat, le od Andreja Škufce sta dobila eno točko manj.

Franko Bajc in Svetlana Cigoj (vir: Facebook)

"Moji občutki so že tako presegli vsa moja pričakovanja. Zelo sem zadovoljen, nič od tega pa ne bi bilo mogoče, če se ne bi Svetlana vse tedne tako zelo trudila, zato gre velika zahvala njej. Zelo sem užival, zahvalil bi se tudi gledalcem, da so mi pomagali to omogočiti. Andrejev objem je samo še en dokaz več, da smo delali prav. Nisem pa si mislil, da bo kdaj pristopil do mene in mi namenil tak poklon. Sam sem v trenutku dobil solzne oči in najbrž je vse skupaj tudi znak, da mi vse to zelo veliko pomeni in vsega skupaj nikoli ne bom pozabil. Verjetno bo še vse skupaj prišlo za mano, ko bo minilo malo časa, to sem prepričan" ,je takoj po koncu šova povedal Franko, ki je presrečen za to enkratno življenjsko izkušnjo.

Na Franka je ponosna tudi soplesalka, Ajdovka Svetlana Cigoj. "Franko je spoznal ples, napredoval iz tedna v teden, in to največ šteje," je povedala Svetlana, ki pravi, da bosta, glede na to, da s Frankom živita blizu, zagotovo še kdaj zaplesala.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #zabava, #ples

Kolofon