Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva se vrača!

V petek, 27. septembra in v soboto, 28. septembra 2019, bo na Letališču Ajdovščina že tretje leto zapored potekal dogodek INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva. Spoznajte Ajdovščino, mesto industrije in podjetništva ter mnogih priložnosti.

Letos Ljudska univerza Ajdovščina v sodelovanju z Občino Ajdovščina in drugimi partnerji v soboto, 28. septembra, na Letališču Ajdovščina že tretje leto zapored organizira dogodek InCastra - Dan ajdovske industrije in podjetništva.

V sklopu InCastre bodo ajdovska podjetja ponovno odprla svoja vrata in predstavila svojo dejavnost širši javnosti. S tem namenom bodo organizirani vodeni ogledi v podjetjih in predstavitve ter zabavni program na osrednjem prizorišču.

Dogajanje na osrednjem prizorišču, na Letališču Ajdovščina, bo razgibano in družabno obarvano. Na osrednjem prizorišču se bo odvijalo več aktivnosti. Potekal bo pester družabni program, ki ga bodo dodatno popestrile tudi letalske aktivnosti. Na letališču se bodo na sodoben in inovativen način predstavila podjetja, od tam pa bo za obiskovalce organiziran tudi prevoz v podjetja, kjer bodo po vnaprej določenem urniku potekali ogledi podjetij.

Vabimo vas, da obiščete tudi spletno stran dogodka: https://incastra.si/

Incastra 2019

Petek bo namenjen šolarjem in brezposelnim. Spoznali bodo dejavnosti, s katerimi se podjetja ukvarjajo, se seznanili z različnimi poklici ter z možnostmi zaposlitve v lokalnem okolju. Sobota bo še bolj pestra in živahno obarvana. Vse predstavitve bo namreč spremljal družabni program, ki bo vključeval letalske aktivnosti, nastope ter delavnice za obiskovalce vseh generacij. V živo bo s prizorišča oddajal tudi Radio Robin.

Dogodek organizira Ljudska univerza Ajdovščina v sodelovanju z Razvojno agencijo Rod, Območno obrtno-podjetniško zbornico Ajdovščina, Inštitutom za mladinsko politiko, Severno Primorsko gospodarsko zbornico Nova Gorica, Mladinskim kulturnim centrom Ajdovščina,  Turistično informacijskim centrom Ajdovščina in Zavodom za zaposlovanje Republike Slovenije OE Nova Gorica, po naročilu Občine Ajdovščine. Nacionalni partner dogodka InCastra – Dan ajdovske industrije in podjetništva je Spirit Slovenija – javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Natančnejši program dogajanja bo objavljen v kratkem, pričakujete pa lahko različne delavnice, nastope in aktivnosti za vse generacije

POSTANI PROSTOVOLJEC NA INCASTRI

Za več informacij o dogodku in sodelovanju na njem so vam na voljo na telefonskih številkah 05 366 47 50 in 041 437 785 ali na elektronskem naslovu manca.bolcina@lu-ajdovscina.si.


 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #gospodarstvo, #turizem, #vipavska dolina

Kolofon