Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Pozor, od četrtka le enosmerno po Goriški cesti v Ajdovščini

Zaradi gradnje novega jaška in kabelske kanalizacije bo promet nekaj časa na Goriški cesti v Ajdovščini potekal zgolj po enem voznem pasu (desnem, gledano v smeri Vipave). Dela se bodo predvidoma začela v četrtek, 30. maja, in bodo trajala en teden. Za dostop do centra mesta zato priporočamo južno obvoznico in Tovarniško cesto.

Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščina je naročnik gradnje Elektro Primorska. Kabelska kanalizacija in jašek bosta služila povezavi novozgrajenega omrežja v starem mestnem jedru in obstoječe kabelske kanalizacije na Goriški cesti. Promet bo tako potekal po spremenjenem prometnem režimu – le po desnem voznem pasu in se bo usmerjal ročno.

Dela se bodo začela v četrtek, 30. 5. 2019, in se po predvidevanjih zaključila v sedmih dneh. V tem času naprošamo voznike za strpnost in razumevanje ter dosledno upoštevanje prometne signalizacije. Svetujemo, da se izogibajo vožnji po Goriški cesti – na odseku med krožiščem pri policijski postaji ter mostom čez reko Hubelj. Do centra mesta bo v času del tako lažje priti po južni obvoznici in Tovarniški cesti.

 

* Vir: Občina Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #promet

Kolofon