Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Imate izvirno idejo, ki bi med Kolesarsko dirko po Sloveniji pritegnila televizijske kamere?

Znana kolesarska dirka po Sloveniji, Tour of Slovenia, bo s svojo mednarodno udeležbo in zanimivimi etapami od 19. do 23. junija v središču pozornosti evropskega športnega dogajanja. 4. etapa dirke se začne v Novi Gorici in ima cilj v Ajdovščini. Dirko bo vsak dan prenašal tudi multimedijski kanal Eurosport 1. Vipavska dolina bo tako dobila veliko medijsko pozornost. Ustvarimo nepozabno vzdušje in opozorimo na lepote naše doline.

Etapa dirke, ki je speljana skozi naše kraje, bo kolesarjem ponudila nekaj velikih izzivov. Sloviti vzpon na Predmejo bo zagotovo vrhunec dneva, na cilju v Ajdovščini bomo lahko pozdravili zmagovalce etape. Snemalne ekipe bodo, kot je ob kolesarskih dogodkih že običaj, poleg dirke v svoj objektiv ujele tudi posebnosti in naravne lepote naših krajev. Kameram ne bo ušlo nobeno zanimivo dogajanje ob progi, snemali bodo tudi iz helikopterja.

Imate zamisel za izvirno pojavnost ob progi, ki bi pritegnila kamere?

Vipavska dolina je vse bolj privlačna turistična destinacija, neposreden prenos kolesarske dirke skozi naše kraje pa je odlična priložnost za predstavitev.  Če imate zanimivo zamisel, kako ob progi opozoriti na naše posebnosti, običaje, naravne lepote ali način življenja, sporočite. Najbolj izvirne in izvedljive ideje bo Občina Ajdovščina podprla in jih pomagala uresničiti.

Opis zamisli pošljite po elektronski pošti na naslov janja.lazar@ajdovscina.si .

Za dodatna pojasnila lahko pokličete na 05/365-91-59 (Janja Lazar).

Vse informacije o 4. etapi (profil, zemljevid, časovnico ter 3D predstavitev)  najde na uradnem portalu Kolesarske dirke po Sloveniji, dostopne preko spodnjih povezav:

https://tourofslovenia.si/sl

https://tourofslovenia.si/sl/etapa/4

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #kolesarstvo

Kolofon