Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Letno kopališče v Ajdovščini odpre svoja vrata v soboto

Če gre verjeti vremenoslovcem nas tudi letos čaka vroče in sončno poletje. Zato, da bo osvežitev prava, bo poskrbel Zavod za šport, ki se že pospešeno pripravlja na odprtje letnega kopališča. Prvič boste lahko začofotali v soboto, 19. junija, dan odprtih vrat pa pripravljajo v četrtek, 24. junija. Znova so na voljo tudi Športne počitnice za najmlajše.

V Športnem centru Ajdovščina so na poletje že povsem pripravljeni. Letno kopališče z obratovanjem pričenja v soboto, 19. junija ob 9. uri. Letno kopališče nudi odlične možnosti za preživljanje prostega časa. Poleg bazena velikosti 50 m x 16 m so v okolici zelene površine za zavetje pred soncem v vročih poletnih mesecih ter otroški park, ki je opremljen z igrali, peskovnikom, progo z avtomobilčki ter atraktivnim tarzanom. Nočno kopanje bo potekalo ob petkih med 20. in 23. uro, letno kopališče športnega centra Ajdovščina pa bo za rekreativne plavalce v mesecu juliju in avgustu odprto ob torkih in četrtkih med 8. in 9. uro dopoldan. V tednu med 21. ter 23. junijem, bo letno kopališče obratovalo med 16. in 19. uro, v četrtek, 24. junija bo za obiskovalce vstop brezplačen. Od petka, 25. junija pa bo kopališče obratovalo vsak dan med 9. in 19. uro. Pogoj prebolelosti, cepljenja ali testiranja (PCT) za vstop na kopališče ni obvezen!

Vseeno pa se je na kopališču potrebno držati ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa – na kopanje prihajajte zdravi, bermuda hlače so prepovedane, hkrati bo na kopališču lahko največ 450 obiskovalcev.

Letno kopališče Ajdovščina

Športni center Ajdovščina bo tudi v letošnjem poletju prizorišče pestrih, zanimivih ter zabavnih počitnic za otroke. Raznolike vsebine bodo potekale med 28. junijem ter 6. avgustom, med 6.30 in 17.00 uro v katerih se bo odvijalo kar 16 različnih športnih programov. Poleg preventivnih ukrepov za preprečevanje okužbe pa tudi v letošnjem letu nismo pozabili na številne novosti. Aktivnosti se v letošnjem letu dopolnijo s tenisom, šahom, gorskim kolesarjenjem v naravi ter programom gimnastike ter ritmične gimnastike pod mentorstvom Mitje Petkovška ter Mojce Rode.

Več o Športnih počitnicah najdete na TEJ POVEZAVI.

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #poletje, #počitnice

Kolofon