Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabilo na zaključek dvotedenske brezplačne delavnice za mlade Next Talent Hub

V petek, 19. julija, ob 14. uri, bo na sedežu podjetja Business Solutions potekal uradni zaključek projekta dvotedenske brezplačne delavnice za mlade Next Talent Hub, ki poteka med 8. in 19. julijem 2019. Vabljeni vsi, ki ste projekt podprli v kakršnikoli obliki, in pa tisti, ki bi to podporo želeli izraziti s svojo prisotnostjo na zaključnem dogodku. Dogodek bo trajal predvidoma do 16. ure.

Vse, ki pozdravljate in podpirate družbeno odgovorni projekt namenjen mladim goriškim IT navdušencem, toplo vabimo na uradni zaključek delavnice, na katerem bodo mladi talenti predstavili svoje produkte ter s katerimi znanji, veščinami in kompetencami jih je obogatila ta edinstvena izkušnja. Po uradni predstavitvi bo potekalo neformalno druženje, ki ga bomo namenili za tkanje socialne mreže in novih bodočih sodelovanj. Morebiti pa, na podlagi uspešne zgodbe Next Talent Hub, pričnemo skupaj že pisati novo zgodbo, tudi to zagotovo v duhu družbene odgovornosti in ustvarjanja priložnosti za razvoj naše lokalne skupnosti. 

Vabljeni torej vsi, ki ste projekt podprli v kakršnikoli obliki, in pa tisti, ki bi to podporo želeli izraziti s svojo prisotnostjo na zaključnem dogodku! Dogodek bo trajal predvidoma do 16.00.
Prosimo, da udeležbo potrdite na mail: iztok.pavlin@b-s.si

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #mladi

Kolofon