Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vse je nared za peti Summer Spark Festival

Kot je že znano bo tudi letos Summer Spark Festival navduševal vse ljubitelje elektronske glasbe. Tokrat so organizatorji združili moči s Klubom ajdovskih študentov in dijakov, ki kot soorganizator sodeluje pri izvedbi letošnje jubilejne pete edicije dogodka. Dogodek se bo odvil v petek 9. avgusta 2019, v Športnem parku Budanje. Vabljeni.

Letošnji program nastopajočih je zelo pester, saj bodo nastopili DJ-ji iz kar štirih držav. Headliner Plastik Funk prihaja iz Nemčije in je vrtel na vsej največjih svetovnih festivalih (Tomorrowland, Ultra Miami). Poleg njega bodo nastopili še Kosta Radman, Tea Vuckovic, Half Shark & Thomas Rush ter Timo G. Zadnjega nastopajočega pa so organizatorji izbrali s pomočjo DJ natečaja, na katerem je zmagal Lucca Loggia in si tako priboril nastop na festivalu. Priča bomo različnim žanrom elektronske glasbe, tako da se bo za vsakega nekaj našlo.

Dogodek bo tradicionalno potekal v Športnem parku Budanje, kjer je idilična lokacija obdana z gozdom, le streljaj od Ajdovščine in Vipave. Tudi letos bo oder unikaten in sestavljen le za letošnji dogodek kar napoveduje odličen scenski šov za vse obiskovalce.Organizatorji tudi letos povdarjajo zabavo brez drog. Se vidimo v petek 9.8.2019 od 21h naprej v Športnem parku Budanje.

Več na: Summer Spark 2019

Lokalne Ajdovščina

#zabava, #glasba

Kolofon