Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Znana ajdovska ekipa za letošnje City games

Četrtič zapored se bodo na ajdovskem letnem kopališču zgodile City games, naslednjice nekoč tako zelo popularnih Iger brez meja. Letošnje tekmovanje bo še posebno zanimivo, saj City Games praznuje jubilejno 10. obletnico obstoja. Imena, ki bodo zastopala ajdovsko ekipo so že znana. Vabljeni na ajdovsko letno kopališče, v četrtek, 15. avgusta, ob 19.30 uri.

Na ajdovskem letnem kopališču bo tudi letos potekala polfinalna tekma City Games, nekoč tako zelo popularnih Iger brez meja. Dogodek, ki vedno do zadnjega kotička napolni tribune okrog bazena in močno popestri poletno dogajanje v mestu, bo tudi tokrat potekal na praznični dan, v sredo, 15. avgusta, s pričetkom ob 19.30.

City games Ajdovščina

Ajdovščina bo na letnem kopališču gostila eno od slovenskih polfinalnih tekem prireditve Igre mest (City Games), pomanjšane različice nekdanjih Iger brez meja. Naše mesto bo seveda uradno zastopala domača, ekipa, ki jo sestavi ajdovski Zavod za šport in je v zadnjih dveh izvedbah slavila zmago. Letos bodo ajdovske barve zastopali:

- Primož Sulič; (Predstavnik Zavoda za šport Ajdovščina) bivši reprezentant v kajaku in kanuju na divjih vodah - kapetan ekipe

- Marko Lipovž; trener iz LAP-Lipovž Active Program,

- Franko Bajc; zmagovalec rensničnostnega šova Kmetija 2018, udeleženec oddaje zvezde plešejo 2019,

- Tine Lavrenčič;  (Triatlon klub Ajdovščina) svetovni prvak v dolgem triatlonu v letu 2019,

- Nina Ukmar; (Plesni klub ADC) evropska prvakinja v HIP HOP Solo plesnih 2017, državna prvakinja dvojice v letu 2019,

- Nuša Fegic; (ŽRK Mlinotest Ajdovščina) - organizatorka igre

City games

City Games na športnih terenih v živo v 12. državah spremlja več kot 50 tisoč gledalcev, v lanskem letu pa si jih je na devetih televizijskih postajah na malih ekranih ogledalo 10 milijonov ljudi. Nenavadni, ampak počasi že tradicionalni izzivi, veliko adrenalina, timskega sodelovanja, nepozabnih trenutkov, smeha, zabave in še veliko več, na letnem kopališču v Ajdovščini.

Vabljeni vsi, vstopnine ni.

City games Ajdovščina

 

* Vir in fotografije: Zavod za šport Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #zabava, #poletje

Kolofon