Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Glasbeno presenečenje za prvi dan pouka na OŠ Danila Lokarja

Prvi šolski dan si bodo še posebej zapomnili učenci in učenke Osnovne šole Danila Lokarja iz Ajdovščine. Po zaslugi Radia Robin jih je ob prihodu v šolo pričakalo prvovrstno presenečenje v obliki koncerta Urbana Vidmarja. Navdušenja seveda ni manjkalo.

Prvi šolski dan je vedno nekaj prav posebnega, tako za tiste, ki prvič vstopajo v šolske klopi kot tudi za tiste "izkušene" šolarje in šolarke. Šole se vedno potrudijo, da je uvodni dan sproščen, zanimiv in prijateljski, včasih pa jim na pomoč priskoči še kdo. Letošnji prvi dan pouka je bil nekaj posebnega za učence in učenke OŠ Danila Lokarja iz Ajdovščine. Prav ajdovska šola je namreč prejela največ glasov v domiselni akciji novogoriškega Radia Robin in si tako prislužila dopoldanski koncert Urbana Vidmarja, vse bolj popularnega primorskega glasbenika in obenem tudi svežega voditelja programa Radia Robin.

Prvi šolski dan na OŠ Danila Lokarja Ajdovščina

Glasbeno presenečenje je uspelo v celoti, saj je številna množica otrok in učiteljev prepevala znane napeve na vhodu v ajdovsko osnovno šolo. Prvi šolski dan je bil tako resnično nekaj posebnega in prava motivacija za nadaljne naporne dneve pri pouku. Kako je potekal koncert pa si oglejte v spodnjem video posnetku.
 

 

* Video in fotografije: Radio Robin

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #mladi, #glasba, #šolstvo

Kolofon