Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Glasbena novost: Gordan Novaković - Liza pela je jazz

Gordan Novaković ni novo ime na glasbeni sceni, saj je kot član domače Elabande in skupine Šukar nastopal širom Slovenije ter Evrope, oder pa je delil tudi z Zoranom Predinom, Vladom Kreslinom, Bajago, Otom Pestnerjem in kraljem romske glasbe Šabanom Bajramovićem. Tokrat se podaja na samostojno avtorsko pot s singlom Liza pela je jazz, za katerega je prispeval glasbo in besedilo. Vabljeni k poslušanju.

Ekipa vrhunskih glasbenikov (Sergej RandjelovićRunjoe – bobni, Goran Velikonja – harmonika, Rok Škrlj – klarinet, Uroš Trebižan – kontrabas, Gordan Novaković – vokal, kitara) je v studiu T. R. T. Audio  posnela dve pesmi. Producent in snemalec je bil Jure Ferjančič, za fotografijo pa je poskrbel Primož Brecelj. Druga pesem z naslovom Lep je ta svet predvidoma izide v začetku leta, na pomlad pa ga bo mogoče videti tudi na koncertnih odrih.

Pesem Liza pela je jaaz vam bo šla zagotovo hitro v uho, najdete pa jo v spodnjem video posnetku. Gordana Novakovića pa lahko na samostojni glasbeni poti spremljate tudi na Facebooku.

 

Lokalne Ajdovščina

#kultura, #glasba

Kolofon