Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

InCastra – Dan ajdovske industrije in podjetništva je pred vrati

Le še nekaj malega nas loči od sobote, 28. septembra, ko bo Letališče Ajdovščina ponovno gostilo ajdovska podjetja, društva in organizacije, ki bodo obiskovalcem vseh starosti predstavila svoje dejavnosti. Lepo vabljeni.

Letošnja InCastra bo že tretja po vrsti in z veseljem opažamo, da so podjetja začela prepoznavati dogodek kot dobro priložnost za promocijo svoje dejavnosti. Letos bo v petek ali soboto sodelovalo skupaj več kot 60 uspešnih podjetij, podjetnikov, društev in drugih organizacij.

Podjetja se bodo obiskovalcem predstavila na stojnicah ter preko vodenih ogledov. Prevoz do podjetij, ki bodo odprla svoja vrata,  bo organiziran z osrednjega prizorišča, na oglede pa se bo potrebno prijaviti. Letos si boste od blizu lahko ogledali Mlinotest, Marmet, Petrič, Čistilno napravo Hubelj, Vodarno Hubelj ter podjetje Škrlj.

InCastra Ajdovščina

Interaktivne in poučne predstavitve na stojnicah bo spremljal bogat družabni program s plesnimi nastopi, raznimi delavnicami ter nagradnimi igrami.

Da bomo lažje počakali na zadnji vikend v septembru, pa nam InCastra pripravlja več nagradnih iger. Spremljajte Facebook stran dogodka in osvojite okusne Mlinotestove dobrote, Fructalove izdelke ali pa polet s Pipistrelovim letalom!

Vas zanima, kaj vse vaš še čaka na letališču v soboto, 28. septembra? Spremljajte našo spletno stran in bodite na tekočem!

www.incastra.si

https://www.facebook.com/INCASTRA/

 

Ljudska univerza Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #turizem, #vipavska dolina, #InCastra

Kolofon