Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovke na mednarodnem turnirju Ante Mihelića v Vodicah

Ajdovske rokometne veteranke so se v septembru odpravile na mednarodni rokometni turnir veteranov in veterank v Vodicah na Hrvaškem. Turnir je trajal dva dni in njihov izkupiček je bil dve zmagani in dve izgubljeni tekmi.

Konkurenca na turnirju je bila dobra, saj so odigrale tekme z ekipami, ki so svoj čas uspešno nastopale v Jugoslovanski in kasneje Hrvaški in Slovenski ligi. Čeprav se niso uvrstile v nadaljnje tekmovanje, so z odigranim zadovoljne. Predvsem pa so zadovoljne, ker se po toliko letih igranja rokometa še vedno družijo, uživajo in zabavajo, ko pa pridejo na igrišče, nastopi srce in poskušajo dati vse od sebe.

Rade bi se zahvalile vsem, ki jih podpirate, predvsem pa njihovim lokalnim podjetjem in posameznikom, kot so Prevozi Markovič, Fama Vipava, Fructal, Incom in Vipava 1894.

Vesele so, ko vidijo, da jih ljudje spodbujajo in upajo, da soo mladim za vzgled. Mladost so preživljale skupaj, lepe in manj lepe trenutke so skupaj premagovale. Prav zato so še dandanes velike prijateljice in rokomet nosijo v srcu.

26. oktobra punce organizirajo že VII. tradicionalni turnir veteranov in veterank, ki bo v dvorani OŠ Dobravlje. Prav vse navdušence rokometa in naše prijatelje vabijo, da se jim pridružite in jih pridete spodbujati.

                                              

Lokalne Ajdovščina

#šport, #rokomet

Kolofon