Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Danes se je začela ajdovska InCastra

S programom in predstavitvijo nekaterih poklicev za osnovnošolce in dijake se je danes, na ajdovskem letališču, začela tretja InCastra, predstavitev ajdovskega gospodarstva in podjetništva. Jutri se program nadaljuje z bogatim naborom aktivnosti in zabave za vsakogar. Vabljeni.

Danes dopoldan je ajdovsko letališče sprejelo prve goste na letošnjo Incastro. Prišli so osnovnošolci in dijaki, ki na stojnicah spoznavajo različna ajdovska društva, organizacije in nekatera podjetja. Mladi bodo lahko spoznali poklice, ki so v ajdovski občini še posebej iskani, izvedeli, kje lahko opravljajo prakso in kako poteka delo v različnih panogah.

InCastra 2019

Skupaj bo v petek ali soboto sodelovalo skupaj več kot 60 uspešnih podjetij, podjetnikov, društev in drugih organizacij. Podjetja se bodo obiskovalcem predstavila na stojnicah ter preko vodenih ogledov. Prevoz do podjetij, ki bodo odprla svoja vrata, bo organiziran z osrednjega prizorišča, na oglede pa se bo potrebno prijaviti. Letos si boste od blizu lahko ogledali Mlinotest, Marmet, Petrič, Čistilno napravo Hubelj, Vodarno Hubelj ter podjetje Škrlj.

InCasta 2019

Interaktivne in poučne predstavitve na stojnicah bo spremljal bogat družabni program s plesnimi nastopi, raznimi delavnicami ter nagradnimi igrami. Več o sobotnem programu najdete na TEJ POVEZAVI.

InCastra 2019

 

* Fotografije: Ljudska univerza Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #turizem, #vipavska dolina, #InCastra

Kolofon