Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

DISISDIS - Kreativne komunikacije za vašo boljšo prepoznavnost na trgu

Spletni portal Lokalne Ajdovščina je na voljo tudi vsem vam, ki bi radi svoje delo, storitve ali dogodke bolje predstavili širši javnosti. Naš portal pokriva praktično celotno območje Vipavske doline, marsikdaj pa tudi širše, širino sporočanju pa daje tudi tiskana izdaja Lokalnih Ajdovščina, ki jo v poštne nabiralnike prejmejo občani Ajdovščine. Za urejanje Lokalnih Ajdovščina skrbi Zavod Disisdis, ki v svoji zgodbi ponuja še marsikaj, kar vam lahko olajša pot do boljše promocije.

Disisdis je frišna, zagnana ekipa z željo po ustvarjanju pametnejše in spretnejše alternative tradicionalnemu agencijskemu modelu. Smo pripovedovalci, misleci, risarji, fotografi in ustvarjalci, ujeti v informacijski dobi. Verjamemo, da so zgodbe najboljša pot za prenos informacij. Pri nas bomo trdo delali za to, da bomo izboljšali kvaliteto in učinkovitost vaše.

Nudimo vam:

OGLAŠEVANJE NA SPLETNEM PORTALU LOKALNE AJDOVŠČINA

OGLAŠEVANJE V TISKANI IZDAJI LOKALNE AJDOVŠČINA

PRIPRAVA CELOSTNE GRAFIČNE PODOBE

PRIPRAVA PR TEKSTOV

PRIPRAVA PROMOCIJSKIH BANNERJEV

IZDELAVA IN UREJANJE PROFILOV NA SOCIALNIH OMREŽJIH

IZDELAVA PROMOCIJSKIH FOTOGRAFIJ

PRIPRAVA PROMOCIJSKE STRATEGIJE

PREVODI BESEDIL IZ TUJIH ALI V TUJE JEZIKE

Disisdis

Disisdis skrbi za urejanje spletnega portala in po novem tudi tiskane izdaje Lokalne Ajdovščina. Vaš glas bo tako z našo pomočjo z lahkoto dosegel celotno območje Vipavske doline in tudi dlje.

Info: 041 586 063 // info@lokalne-ajdovscina.si // www.disisdis.si

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #oglas

Kolofon