Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Mladi ajdovski plesalci in plesalke enajsti na svetovnem prvenstvu

Z nazivom enajstih na svetu se lahko pohvalijo mladi plesalci (pionirji stari od 8-10 let) plesnega kluba EL1 plesna scena. Le ti so odlično zastopali naše mesto in našo državo na svetovnem IDO Street Dance Show prvenstvu, ki se je odvijalo na Češkem.

Češko mesto Decin je od četrtka 19. septembra do nedelje 22. septembra gostilo svetovno prvenstvo IDO Street Dance Show. Prvič so se ga udeležili tudi pionirji Ajdovskega plesnega kluba EL1 plesna scena. Mladi plesalci so v zadnjem letu dosegli več kot odlične rezultate na različnih tekmovanjih. Med drugim so se na državnem prvenstvu uvrstili na 5. mesto in si s tem rezultatom priplesali vstopnico na svetovno prvenstvo.

Svojo točko na svetovnem prvenstvu so odplesali suvereno, energično in z nasmehom na ustih ter s tem, v hudi konkurenci najboljših plesalcev iz različnih držav, zasedli 11. mesto v svoji kategoriji.

Fotografija: Boštjan Vidrih

Ob tej priložnosti bi v imenu plesnega kluba EL1 plesna scena, najprej čestitali vsem plesalcem za njihov uspeh in se hkrati zahvalili njihovim trenerjem za njihov trud, staršem, ki podpirajo plesalce, jih redno vozijo na treninge, jim stojijo ob strani in verjamejo v njihovo delo ter tudi sponzorjem, ki so s svojimi donacijami omogočili udeležbo na tako pomembnem tekmovanju.

Mladim plesalcem se je s tem izpolnila velika želja, saj so doživeli izkušnjo, ki jim bo ostala v srcu in spominu za vse življenje.

 

Ekipa EL1 plesna scena

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon