Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Predstavljamo: VITAL TERAPIJA - individualna oblika vadbe na vašem domu

V tistih neprijetnih trenutkih ob boleznih oz. poškodbah si vsak želi čim prej ozdraveti, da bi lahko zopet nemoteno opravljal vsakodnevna opravila. Ne glede na to, ali gre za akutno ali kronično poškodbo, lahko dober rehabilitacijski proces izboljša ter povrne gibalne in funkcionalne sposobnosti posameznika. Spoznajte VITAL TERAPIJO, individualno obliko vadbe, ki se izvaja na vašem domu.

Program VITAL-terapije se kot INDIVIDUALNA OBLIKA VADBE izvaja NA VAŠEM DOMU in je primeren za posameznike, ki okrevajo po operacijah, poškodbah in boleznih. Vsak posameznik opravlja vadbo po zanj prilagojenem programu, ki se ga pripravi glede na predhodno testiranje in oceno stanja. S pomočjo vadbe se izboljšuje gibljivost, ravnotežje, moč, stabilnost, kondicijska pripravljenost, okretnost,…

Program VITAL-terapije združuje izkušeno ekipo posameznikov iz področja rehabilitacije in športa in omogoča posameznikom čim bolj funkcionalno samostojnost z upoštevanjem njegovih potreb in želja ter specifičnih bivalnih dejavnikov. Zaradi povezanosti posameznikov iz področja rehabilitacije in športa smo za mnoge uspešnejši od klasične fizioterapije.

Naši usposobljeni vaditelji pridejo na vaš naslov in imajo s seboj tudi potrebne rekvizite za čim bolj kvalitetno izvedbo vadbe.

Znotraj programa VITAL-terapije vam na vašem domu nudimo pomoč pri naslednjih težavah:

  • Pomoč pri živčno-mišičnih obolenjih (multipla skleroza, Parkinsonova bolezen),
  • Pomoč pri okrevanju po možganski kapi in poškodbah glave,
  • Pomoč pri poškodbah in operacijah mišično-skeletnega sistema,
  • Pomoč po operativnih posegih, poškodbah, zlomih (kolk, koleno,…)
  • Pomoč pri gibalno oviranih osebah (težko pokretni ali nepokretni),
  • Pomoč osebam z mišično distrofijo
  • Pomoč osebam pred operacijo, da se pridobi vsesplošna telesna zmogljivost

VITAL TERAPIJA

STORITVE:

VADBA ZA ONEMOGLE - (pri Parkinsonovi bolezni, pri multipla sklerozi,…) Namenjena je čim hitrejšemu okrevanju, upočasnitvi napredovanja bolezni in s tem vzdrževanju zdravja, ohranjanja gibalnih sposobnosti in samostojnosti v ožjem in širšem socialnem okolju. Z vadbo izboljšamo nadzor gibov in držo telesa, ohranjamo in izboljšujemo gibljivost sklepov, mišično moč in s tem ravnotežje, preprečuje mišično zakrčenost in lajšamo bolečine.

REHABILITACIJA - (po možganski kapi in poškodbah glave, po operativnih posegih (kolk, koleno,…), Rehabilitacija na domu je lahko velika pomoč bolniku in družini pri ponovnem učenju in izvajanju vsakodnevnih aktivnosti. Cilj rehabilitacije je povrnitev in razvoj gibalnih sposobnosti v največji meri, da dosežemo čim večjo samostojnost pri vsakodnevnih opravilih in s tem višjo kakovost življenja.

VADBA ZA STAREJŠE - Do višje kakovosti življenja v zrelejših letih z vadbo na vašem domu. Pod stalnim strokovnim nadzorom vas bomo naučili vaj, s katerimi boste izboljšali gibljivost, mišično moč, ravnotežje, ohranjanje kostne gostote, utrdili fizično kondicijo in bistveno vplivali na zdravstveno stanje in boljše počutje.

VITAL TERAPIJA

Več informacij najdete na:

vital-terapija.gmajna.eu/

www.facebook.com/vitalterapija/

041-864-232 ali 041-472-128

vital.terapija@gmail.com

VITAL TERAPIJA

Glavni cilj naših vadb je čim večja funkcionalna samostojnost vadečega, svetujemo pa tudi svojcem in jih poučimo o tem, kako ravnati ter vaditi z vadečim.

Lokalne Ajdovščina

#oglas

Kolofon