Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Dvojica Nina in Urša peti na svetu

Podobno kot pri ostalih športih se v jeseni zaključuje sezona tudi za tiste, ki se ukvarjajo s športnimi plesi. Ajdovski plesni klub ADC se je za zaključek udeležil svetovnega prvenstva v Nemčiji. Barve kluba sta zastopali Nina Ukmar in Urša Skubic ter si priplesali odlično peto mesto. Čestitke.

Po enoletnem premoru je na svetovnem prvenstvu v hip hop, break dance in electric boogie plesih s svojimi plesalci sodeloval tudi ajdovski plesni klub ADC. V močni slovenski reprezentanci sta barve kluba zastopali Nina Ukmar in Urša Skubic.

Na prvenstvu, ki je med 15. in 19. oktobrom potekalo v nemškem Bremerhavenu, sta nastopili v hip hopu med članskimi dvojicami, Urša pa tudi v kategoriji hip hop solistk. Državni in pokalni prvakinji Slovenije sta med dvojicami v hudi konkurenci 70 parov osvojili 5. mesto, med 90 solistkami pa je Urša osvojila 12. mesto.

Plesna sezona 2018/19 se je tako tudi uradno končala. V klubu jo ocenjujejo kot uspešno, z novimi načrti in polni pozitivne energije pa so že zakorakali v novo sezono.

Plesni klub ADC<br />
Nina Ukmar & Urša Skubic

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon