Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovski Sport pole dance vas vabi k različnim vadbam, prilagojenim za ženske

Jesen je idealen čas, da začnemo z vadbami. V studiu Sport pole dance so letos pripravili pester nabor vadb, ki so prilagojene predvsem ženskam. Vadba se odvija v majhnih skupinah (največ do 12 vadečih), zato se vaditelji lahko prilagodijo vsaki udeleženki posebej. Vabljeni da najdete nekaj zase.

Body FIT

V zadnjih letih narašča povpraševanje po intenzivni, učinkoviti vadbi, ki ne zahteva dolgih treningov. Za vse, ki nimajo časa, zato ponujajo vadbo VIIT, ki temelji na izvajanju visoko intenzivnih intervalnih vaj. Posebnost takega načina vadbe (kombinacija intervalov vadbe z visoko intenzivnostjo ter intervalov zmernega počitka) je v tem, da telo tudi v mirovanju, torej celo po vabi, kuri odvečno maščobo. To se tudi pozna pri hitrejšem hujšanju in pridobivanju mišične mase. Vadba traja približno 45 do 60 min. Vadba poteka vsak dan in si lahko izberete termine.

BODY FIT VADBA

Body Flex

Vsi, ki dnevno predvsem presedite, se zagotovo borite z zategnjenimi in skrajšanimi mišicami. Vse raziskave danes ugotavljajo, da je sedeče delo celo bolj škodljivo kot kajenje. In prav body flex je vadba, ki pripomore k večji gibljivosti mišic in izboljša prekrvavitev. Ne glede na to, ali se ukvarjate s kakšnim športom ali se le odpravite na dolge sprehode, lahko z Body Flex vadbo pripomorete k gibljivosti telesa in s tem k zmanjšanju možnosti poškodb. Dobra stran vadbe je ta, da raztegne celo telo (noge, roke, rame, hrbet ...), in s tem pripomore k splošnemu boljšemu počutju. Več o vadbi

BODY FLEX VADBA

Sodobni ples 

Novost, ki jo v studiu izvajajo letos prvič. Namenjen je vsem, ki se želijo ozavestiti gibanje telesa, predvsem pa sprostiti telo in ga omehčati. Udeleženci ne potrebujejo plesnega predznanja. Sodobni ples zajema tehnike klasičnega plesa, a hkrati izstopa iz njegovih standardnih okvirov. Pri izvajanju plesnih slik se ne ozira na ritem in edina omejitev postane prostor, kjer v danem trenutku plešemo. Zanimivo, drugačno in zabavno! Prijavite se čim prej, saj se mesta polnijo!

SODOBNI PLES

Pole dance 

Vadba, ki jo v studiu izvajajo že 6 let. Postaja vse bolj popularna med dekleti, ki ljubijo športe, ki zahtevajo nekaj več kreativnosti. Pole dance spada med športe, ki zahteva nekaj več vztrajnosti, saj je treba zgraditi kakovostno baza mišic in prožnosti, ki so osnova za izvajanje tekočega gibanja. Je pa pole dance vadba, ki omogoča izražanje individualnosti, saj se v njej najdejo dekleta, ki jim je bližje atletsko izvajanje elementov, ki tiste, ki si želijo več plesne elegance. Če niste prepričane, si preberete 7 razlogov, zakaj začeti v vadbo pole dance.

Vse vadbe so prilagojene glede na sposobnosti in pripravljenost posamezne udeleženke. Pri pole dance vadbi vas bodo razporedili v skupine in začele boste popolnoma na začetku, zato sploh ni pomembno koliko mišic že imate ali pa nimate. Če ste morebiti spremljali Jennifer Lopez, ki velja za fizično pripravljeno plesalko, ki se je morala kar precej naučiti, da je lahko izvedla nekaj osnovnih elementov.

POLE DANCE

Kdaj potekajo vadbe, preverite na njihovi spletni strani.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #oglas, #ples, #rekreacija

Kolofon