Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Dobrodelna akcija za pomoč družini z Brij na Vipavskem

Sodelavci Karitas vipavske dekanije so že v preteklosti sodelovali v zbiranju sredstev za pomoč družinam, ki doživljajo različne preizkušnje. Tokrat so pobudniki »Motoristi«, pridružili so se tudi »Lionsi«, ki so seznanjeni s težko situacijo družine iz Vipavske doline. Stopimo skupaj.

Omenjena družina na Brjah že dolgo živi v razpadajoči hiši in nujno potrebuje varno streho nad glavo. Oče je pred časom umrl, mama je zaradi hude bolezni v bolnišnici, hčerka je dijakinja, sin, ki je sicer invalid  je zaposlen preko javnih del. Sami nikakor ne bodo uspeli zbrati denarja, pa tudi organizirati dela, zato jim vaščani, nekateri obrtniki in Društvo MzM in Lionsi želijo pomagati.

Pobudniki dobrodelne akcije predlagajo, da se pomoč zbira pri Karitas vipavske dekanije, Ajdovščina, Vipavska cesta 11 na TRR SI56 0475 1000 0867 279, sklic SI00 1019, namen: streha nad glavo.

Verjamemo, da se bo tudi tokrat uresničil pregovor: »Zrno k zrnu pogača, kamen na kamen palača.« Vsak Eur šteje, zato hvala lepa in Boglonaj vsakemu posebej in vsem skupaj, ki boste darovali ali to pismo delili med svojimi prijatelji. Z zbranimi sredstvi bodo plačani računi za obnovo hiše.

 

Egon Marc, Kazimir Čebron, Jožica Ličen in Valentin Sojar                                                                                

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #dobrodelnost

Kolofon