Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Lep uspeh plesalcev Plesnega kluba ADC na Krku

V zadnjih letih smo se že dodobra navadili na uspehe, ki jih dosegajo plesalci in plesalke ajdovskih plesnih klubov. Tokrat so za zadovoljstvo poskrbeli v klubu ADC, saj so se z močnega plesnega tekmovanja na hrvaškem otoku Krku, vrnili s kopico odličnih dosežkov. Čestitke.

Malinska na Krku je bila znova plesno središče Hrvaške zahvaljujoč šesti izdaji mednarodnega tekmovanja "Island Dance Competition" (IDC). Preden so se v šolski športni dvorani Osnovne šole Malinska-Dubašnica začela športna  tekmovanja članov več deset plesnih skupin, društev in klubov iz Hrvaške, Slovenije in drugih držav, so se številni nadarjeni mladi plesni ustvarjalci na istem mestu lahko naučili in izpopolnili svoje plesne spretnosti, s strani nekaterih nekaterih najboljših plesnih učiteljev, ki so jih tam učili tako hip hop kot jazz, popping in sodoben plesni slog.

Plesni center ADC

Barve Ajdovščine so na Krku zastopali plesalci in plesalke Plesnega kluba ADC in znova potrdili svoje znanje in prejeli zaslužene čestitke za trud, ki ga vlagajo v svoje plesno znanje. Med rezultati velja izpostaviti Nicka Kebra za zmago v kategoriji solo freestyle open med mladinci, brata Matica in Blaža Kolar Tratnik za zmago v kategoriji hip hop duo med mladinci ter zmago hip hop formacije Too player.  Skupna formacija ADC pa je osvojila drugo mesto med dvajsetimi najboljšimi celotnega festivala. Čestitke.

Plesni center ADC

* Vir fotografij: Plesni center ADC

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples, #avantura

Kolofon