Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V Lični hiši na ogled potujoča razstava Krakow Spleen

V soboto 16. novembra 2019 so v ajdovski galeriji Lična hiša odprli zanimivo mednarodno potujočo razstavo sodobne umetnosti »Kraków Spleen«. Z njo se v Ajdovščini predstavlja kar 22 avtorjev iz osmih držav. Na ogled do 2. decembra 2019. Vabljeni.

Kulturno dogajanje v Ajdovščini se je v soboto 16. novembra nadaljevalo z odprtjem potujoče mednarodne razstave z naslovom Krakow Spleen. Zanjo so poskrbeli v Lični hiši, kulturni program pa je bil v rokah Jona Lična na saksofonu, Oskarja Lična na violini in kahonu, Maje Sajovic na kontrabasu in Polone Kunaver Ličen na klavirju.

Lična hiša

Na odprtju je bil prisoten koordinator in organizator rastave Lesek Žebrowski iz Krakova, pod okriljem katerega deluje tudi galerija Labirynt. V kratkem nagovoru je zbranim orisal pomen tega mednarodnega projekta. Razstava je v Lično hišo prispela iz Italijanskega Milana in potem nadaljuje pot nazaj na Poljsko.

Lična hiša

Na razstavi se predstavlja 22 avtorjev iz osmih držav. Rastava je vredna ogleda, zato vabljeni v Lično hišo do 2. decembra 2019.

Lična hiša

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #razstava

Kolofon