Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Kuča Faladur vabi na decembrsko gurmansko razvajanje

V vinskem baru in obedovalnici Faladur v decembru pripravljajo pestro dogajanje za vse generacije. Na tržnici so v tem tednu postavili stojnico v kateri bodo od četrtka do sobote pripravljali razne kulinarične hišne specialitete, točilo se bo pivo ajdovske pivovarne Pelicon, segreli se boste lahko s kuhanim vinom in izbranimi domačimi žganji ter zimskimi toplimi koktajli.

Kot so sporočili iz Faladurja bodo četrtki rezervirani za hišne specialitete kot je vipavski hotdog, sendvič s trgano svinjino, postrvji burger in pice. Petki bodo namenjeni druženju ob kozarcu piva, vina ali domačih žganic. Sobote bodo zagoovo všeč otrokom in družinam, pa tudi sladkosnedom (palačinke drožinke, ferdinandi, vipavski štruklji, otroški koktajli itd.) ...

Kuča Faladur vas premierno vabi na Pizzo kučo Faladur v četrtek 28. novembra 2019. Faladurjevci so prvi, ki so v Ajdovščini ponudili pravo pizzo napoletano, pečeno na izjemno visoki temperaturi z izključno vipavskimi nadevi in testom visoke hidracije z drožnim nastavkom. Pice so tako lažje prebavljive in boljšega okusa.

Kuča Faladur

V Pizza kuči lahko izbirate med štirimi različnimi picami; Vipavka (domači pelati, Mocarela - Slejko), Wajduka (domači pelati, Mocarela - Slejko, Pršut - Cigoj), Faladur (skuta - Slejko, orehi, lardo ali podgrlina mangalice - Cigoj) in Šturka (domači pelati, mocarela - Slejko, postrvji carpaccio, špinača).

Faladurjevci priporočajo rezervacijo, ker je število pic omejeno. Za več informacij in rezervacijo pice jim pišite ali jih pokličite na 040 232 987.

Pizza Faladur

Lokalne Ajdovščina

#oglas

Kolofon