Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V Novo Gorico na dobrodelni Goricatlon

V soboto, 21. decembra 2019, bo po centru Nove Gorice potekal že sedmo leto zapored Goricatlon, dobrodelna tekaška prireditev. Goricatlon je 6 urna tekaška prireditev z dobrodelnim ciljem. Prijavijo se ekipe, ki imajo po 6 tekačev (ali manj). Vabljeni k prijavi.

Goricatlon je 6 urna tekaška prireditev z dobrodelnim ciljem. Prijavijo se ekipe, ki imajo po 6 tekačev (ali manj -). Vsak tekač teče približno 1 uro in preda štafeto naslednjemu. Teče se v krogih, vsak je dolg približno 1 km, za vsak pretečeni krog ekipa donira znesek po izbiri: 1€, 2€, 3€ ali 5€. Izkupiček prireditve organizator v celoti donira v dobrodelne namene.

Prireditve se lahko udeleži vsak, ki lahko v eni uri opravi nekaj krogov, rezultat pri tem ni pomemben. Prijavijo se torej lahko tudi ekipe pohodnikov, mamice in očetje z otroci, pričakujejo tudi vsaj eno ekipo, kjer bodo udeleženci tekli oziroma hodili s svojimi psi. Še posebej bodo veseli sodelovanja invalidov in po potrebi poskrbeli za spremstvo, prevoz in druge ugodnosti.

Za tiste najbolj zagrizene: pokale bodo podelili trem najhitrejšim ekipam in trem ekipam, ki bodo zbrale največ sredstev.

Prijave zbirajo na www.goricatlon.si. Brez skrbi, če še nimate ekipe. V tem primeru se prijavite na info@goricatlon.si in pridružite eni od sponzorskih ekip.

 

* Več na: www.goricatlon.si

* Prireditev bo potekala med od 10.00 do 16.00. Center Nove Gorice, pred Mestno hišo

* Organizator Rotary klub Nova Gorica in Dlt Filipides

Lokalne Ajdovščina

#tek, #šport, #futsal

Kolofon