Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Tomažu Luliku priznanje Športne unije Slovenije

Športna unija Slovenije je pripravila tradicionalno prednovoletno srečanje svojih članic. Tokratna prireditev je bila, kot je v svojem pozdravnem nagovoru poudaril tudi predsednik, Dejan Crnek, obarvana s sokolskimi vrednotami – uspelo jim je namreč povezati šport s kulturo. Na srečanju so podelili tudi priznanja posameznikom in društvom, med dobitniki pa najdemo tudi Tomaža Lulika, iz ŠD Rekreativček.

Med prejemniki priznanj Športne unije Slovenije se je kot rečeno znašel tudi Tomaž Lulik. Znak za športne zasluge si je prislužil z uspešnim delovanjem športnega društva Rekreativček. Društvo je v svojem delu že izpeljalo številne športne programe tako v lokalni skupnosti kot širše v regiji. Izvajalec letnega programa že vrsto ponuja veliko število programov tako za otroke, mladostnike, odrasle ter starejše. Programi društva so se začeli izvajati leta 2007 s plavalnimi vsebinami nato pa je društvo svojo ponudbo iz leta v leto nadgrajevalo v programe smučanja, vodenih vadb ter vadb za starejše. Društvo je največji ponudnik programov športa za vse v lokalni skupnosti katerega programi so uporabnikom na voljo skozi celo leto.

Društvo je aktiven član Športne zveze Ajdovščina, Športne unije ter drugih nevladnih organizacij na področju športa. Svoje cilje uresničuje z oblikovanjem kratkoročnih in dolgoročnih načrtov dela društva in skrbi pri njihovem izvajanju. Člani društva so aktivni pri delu v komisijah in sekcijah ter se aktivno povezujejo z drugimi športnimi organizacijami.

Tomažu in njegovemu društvu ob tem dogodku čestitamo ter mu želimo še obilo uspeha v prihodnje.

 

* Vir: Športna zveza Ajdovščina

* Naslovna fotografija: Aleš Černivec

Lokalne Ajdovščina

#šport, #novice

Kolofon