Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V Ajdovščini bo za silvestrovo nastopila skupina Calypso

Smo že v dneh, ko se pričenja razmišljanje, kako in kje skočiti v novo leto. Mnogi so na silvestrovo najraje v domači družbi, mnogi pa se odločijo za silvestrovanje na prostem. To bo mogoče tudi v Ajdovščini, v Grajskem obzidju, za zabavo pa bo poskrbela skupina Calypso z gosti. Vabljeni.

Skupina Calypso – bend za žur je štiričlanska fantovska zasedba, ki skrbi za nepozabna vzdušja in zabave na veselicah, porokah, privat zabavah, skratka, povsod kjer je dober žur. Skupina je nastala že v letu 2000, fantje pa se lahko pohvalijo z zelo širokim repertuarjem, saj igrajo narodnozabavno glasbo na frajtonarico, slovenske stare in nove hite, hrvaško, dalmatinsko, bosansko, srbsko glasba, nekaj italijanskih hitov, nekaj angleških evergreen hitov, nekaj španskih in portugalskih ritmov, stari rock, nekaj slovenskega rocka, Sidhharta, Big foot mama, Dan D… in seveda njihovo avtorsko glasbo, skratka glasba za odličen žur in odlično vzdušje. 

Silvestrovanje v Ajdovščini bo potekalo v Grajskem obzidju, saj osredni mestni trg, še ni nared za takše vrste praznovanj. Vse skupaj se bo pričelo ob 22. uri, organizatorji pa bodo ponudili še kuhano vino, svetlobne efekte in kot sami pravijo, odlično vzdušje. Vabljeni.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #turizem, #zabava

Kolofon