Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izbiramo Naj fotografijo Ajdovščine v letu 2019

Tudi v letu 2019 je v Ajdovščini in okolici nastalo kup odličnih fotografij. Mnoge izmed njih smo objavili kot naslovno fotografijo na naši Facebook strani, danes pa vam v izbor ponujamo 15 najzanimivejših. Glasujte na naši Facebook strani za tisto, ki vam je najljubša in z malce sreče boste nagrajeni. Časa imate do vključno torka, 7. januarja 2020.

Mnogi svoje foto utrinke delite na socialnih omrežjih, marsikateri dober posnetek pa nato zajadra tudi na Facebook stran Lokalne Ajdovščina kot naslovna fotografija. Teh se je med letom spet nabralo kar precej, mi pa smo jih za vas izbrali 15, ki jih je posnelo 15 različnih avtorjev in avtoric. Vse izbrane fotografije, v abecednem vrstnem redu, najdete v spodnjih vrsticah, poleg pa najdete tudi avtorja in zaporedno številko fotografije.

Med vsemi izbranimi fotografijami  bomo izbrali tisto, ki bo prejela največje število glasov in jo razglasili za fotografijo leta 2019. Glasujete tako, da v komentar na Facebook strani Lokalne Ajdovščina, pod novico o Naj fotografiji leta 2019, vpišete zaporedno številko fotografije za katero glasujete.

Poleg fotografa ali fotografinje leta pa bomo nagradili tudi nekoga izmed vas, ki boste v komentarju pustili svoj glas. Čakajo vas zanimive nagrade, kakšne pa, vam razkrijemo ob koncu trajanja natečaja. Svoj glas lahko oddate do vključno torka, 7. januarja 2020

IZBRANE FOTOGRAFIJE (po abecednem vrstnem redu)

ALEN MILAVEC  #1

Alen Milavec

BOJAN BIZJAK  #2

Bojan Bizjak

DARJA BENČINA  #3

Darja Benčina

ERNA FURLAN  #4

Erna Furlan

JAN RUSTJA  #5

Jan Rustja

JURIJ LAVRENČIČ  #6

Jurij Lavrenčič

KLAVDIJ BLAŽKO  #7

Klavdij Blažko

KLEMEN BIZJAK  #8

Klemen Bizjak

LEON ČOHA  #9

Leon Čoha

MARJO BOLČINA  #10

Marjo Bolčina

MARTIN PROSEN  #11

Martin Prosen

PRIMOŽ BRECELJ  #12

Primož Brecelj

SAMO BRATINA  #13

Samo Bratina

SANDI BORŠO  #14

Sandi Boršo

VALTER KRANJC  #15

Valter Kranjc

 

* Osvežite si še spomin na Naj fotografije leta 2018. Najdete jih na TEJ POVEZAVI.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #fotogalerija, #fotografija, #liffe

Kolofon