Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabilo na Dan odprtih vrat OPP NIS OŠ Danila Lokarja

Učenci in učitelji OPP NIS bodo ponovno odprli svoja vrata. Zato vabijo vse, ki vas zanima vzgoja in izobraževanje učencev s posebnimi potrebami v prilagojenem programu z nižjim izobrazbenim standardom, da se jim pridružite v četrtek, 6. februarja, v avli šole Danila Lokarja. V mesecu februarju pa bodo učenci in učenke OŠ Danila Lokarja že tradicionalno delili kulturo občanom in občankam v Ajdovščini ali pa obiskali razne zavode.

Kot rečeno, bodo v četrtek, 6. februarja, učenci in učitelji OPP NIS ponovno odprli svoja vrata. Vabljeni vsi tisti, ki vas zanima vzgoja in izobraževanje učencev s posebnimi potrebami v prilagojenem programu z nižjim izobrazbenim standardom. Dogododek bo potekal v avli šole, s pričetkom  ob 9. uri dopoldan. Predstavili vam bodo potek pouka, učilnice in mnoge dejavnosti, katere izvajajo na njihovem oddelku.

Otroci vabijo na Dan odprtih vrat

Učenci se lahko pohvalijo z urejenostjo šolskega vrta, dosežki na športnih, likovnih, tehniških in gledaliških tekmovanjih. OŠ Danila Lokarja sicer izvaja dva javno velja veljavna programa: izobraževalni program osnovnošolskega izobraževanja ter prilagojeni program devetletne osnovne šole z nižjim izobrazbenim standardom. Učenci obeh programov med seboj odlično sodelujejo, sobivajo in se med seboj spoštujejo.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #šolstvo

Kolofon