Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Forum Vipavske doline - Kako Vipavska dolina prodira v svet

Časnik Finance vabi na prvo letošnje regionalno srečanje, ki bo potekalo v torek, 25. februarja 2020, med 17. in 19.30. uro, v dvorani Območne obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina. Osrednja tema forumov je poslovna prihodnost regije, strokovnjaki za posamezno regijo in lokalni uspešni podjetniki pa odkrivajo, kje se skrivajo priložnosti za razvoj regije, kakšne so pri tem ovire ter kakšno vlogo igrajo pri tem lokalni akterji in kakšno država. Tokrat bo govora o Vipavski dolini.

Poslovna akademija Finance je področje delovanja Časnika Finance, ki se osredotoča na izobraževanje poslovne javnosti z vidika novosti, ki so potrebne za doseganje odličnosti v njihovem vsakodnevnem delovanju (“new business”), ter na konference, kjer se pozicionira kot soustvarjalec širšega javnega mnenja o aktualnih globalnih tematikah (predstavlja stičišče mnenj strokovnjakov in mnenjskih voditeljev). Poslovna akademija velja za vodilnega ponudnika na trgu poslovnih izobraževanj. Ciljne skupine, ki jih dosega prek svojih dogodkov sodijo predvsem v srednji in top menedžment slovenskih podjetij, katerim so ti dogodki stičišče za izmenjavo mnenj ter platforma za poslovno odločanje.

Na tokratnem forumu, ki bo namenjen Vipavski dolini bodo vabljeni govorili o tem kako se je v Vipavsko dolino vrnil optimizem in na kaj bo stavila v prihodnosti, o gospodarski prihodnosti doline,na primerih treh živilskih podjetij bodo predstavili, kako iz Vipavske doline prodreti v svet, predstavili pa bodo tudi tri zanimive uspešne in navdihujoče lokalne podjetniške zgodbe.

Na tokratnem forumu bodo svoja mnenja izmenjali:

Peter FRANKL direktor in glavni urednik, Časnik Finance,

Goran KODELJA, župan, Občina Vipava

Boštjan JERONČIČ, direktor, Incom

Danilo KOBAL, predsednik uprave, Mlinotest

Marko RONDIČ, direktor, Območna obrtno-podjetniška zbornica Ajdovščina

Matjaž ZGONIK, ustanovitelj, Winestronaut - ekipa, ki povezuje vinarje Vipavske doline in spodbuja butični turizem

Regina PODBERŠIČ, Api Regina, startup, ki bo pričel s prodajo konzerviranega zraka iz čebeljih panjev

Andrej PERŠOLJA, soustanovitelj podjetja Creative Solutions, kjer se ukvarjajo z ustvarjanjem navidezne resničnosti (VR) in razvijanjem mobilnih aplikacij

Marko FORNAZARIČ, soustanovitelj podjetja Creative Solutions

Jurij ŠIMAC, namestnik odgovorne urednice, Časnik Finance

Tina PETROVČIČ,novinarka, Časnik Finance

 

Forum bo na sporedu v torek, 25. februarja, s pričetkom ob 17. uri, v dvorani Območne obrtno - podjetniške zbornice v Ajdovščini. Več o programu in brezplačno prijavnico najdete na TEJ POVEZAVI.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #vipavska dolina

Kolofon