Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Idealno darilo za Valentinovo? Leone sladoledne vrtnice

Ljubezen lahko začutimo na več načinov in eden od njih je nedvomno tudi okus. To pravi tudi znan stari ljudski rek, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec, kar samo potrjuje dejstva, da nam hrana lahko privabi nasmeh na usta, občutek ljubezni in prijateljstva. In, ker smo ravno v mesecu ljubezni oziroma v času Valentinovega, se zdi, da nam bodo pri LEONE sladoledih olajšali izbiro pri nakupovanju darila za naše najbližje za praznik zaljubljencev. Namesto klasičnih svoji simpatiji podarite prav posebne vrtnice, ki bodo namesto vas povedale vse.

Zato tudi zgodba o inovaciji imenovani LEONE Rose cone (vrtnica) ni povsem naključna. V podjetju Incom LEONE so po več kot letu dni tehnološkega in tehničnega razvoja in izpopolnjevanja dosegli eno izmed največjih inovacij na področju sladoleda v zadnjih 20 – ih letih.

LEONE vrtnice predstavljajo inovativen sladoled, ki s svojo posebno obliko in slastnim okusom priskoči na pomoč, ko se zdijo besede za opisati še tako preproste srčne tegobe nadvse zahtevne, ko so metuljčki v trebuhu na prav posebno visokih frekvencah in ko lahko rdečica na licih že skoraj tekmuje z barvo sladoleda LEONE sladoledne vrtnice. Prav tako je sladoledna vrtnica odličen SOS pripomoček, ko se je potrebno na hitro znajti – v zadnjem trenutku najti darilo za pozabljen rojstni dan, presenetiti punco ali fanta po opravljenem izpitu ali enostavno pričarati spontan zmenek.

https://leoneicecream.com

V ponudbi sta dva korneta vrtnica, in sicer vrtnica v kombinaciji jagodnega sladoleda z meto in dekoracijo iz bele čokolade ter smetanovega sladoleda z jagodnim prelivom v zelenem vaflju. Nič ne opiše ljubezni bolje, kot večna romanca med jagodami in smetano. Drugi kornet vrtnica pa je v kombinaciji vaniljevega sladoleda z dekoracijo iz bele čokolade ter lešnikovo – čokoladnega sladoleda z lešnikovo – kakavovim prelivom v črnem vaflju. Rumene vrtnice so simbol prijateljstva, in nič ne zbližuje prijateljev bolje kot sladoled.

LEONE sladoledne vrtnice lahko najdete že v času Valentinovega v prodajalnah Mercator, SPAR, TUŠ in Leone po vsej Sloveniji.

Naj še spomnimo, da se je LEONE v letu 2019 uspešno predstavil, kot znamka sladoledov, ki s svojo navdihujočo drznostjo spreminjajo pravila v kategoriji sladoledov. Kot pravijo v podjetju Incom LEONE, s svojimi kreativnimi sladoledi navdihujejo ljudi in jim stojijo ob strani ob soočanju z vsakodnevnimi zagatami – LEONE sladoled, ki stopi, ljubezenske skrbi.

Leone sladoled vrtnica

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #oglas

Kolofon