Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Primorje v pripravljalni tekmi ugnalo tekmece iz Italije

Slab mesec pred začetkom nadaljevanjem nogometnega prvenstva v 3SNL-Zahod se nogometaši ajdovskega Primorja potijo na pripravah. Včeraj so fantje, ki jih s klopi vodi trener Andrej Komac, odigrali pripravljalno tekmo proti italjanskemu nižjeligašu in ga premagali z 2:3.

Ajdovsko Primorje nadaljuje s pripravami na spomladanski del sezone, v katerem bo vodilno moštvo 3. SNL – Zahod lovilo napredovanje v drugo ligo.

Včerajšnje popoldne so sinovi burje izkoristili za odhod v bližnjo Italijo, kjer so se na pripravljalni tekmi pomerili s tamkajšnjim nižjeligašem iz Manzana. Po dvoboju so se Ajdovci veselili zmage z rezultatom 2:3, za rdeče-črne sta se med strelce vpisala Žan Leban dvakrat ter Jakob Kodermac enkrat.

Primorje že danes čaka nova faza priprav, saj bodo za nekaj dni domače okolje zamenjali za Ankaran. Dodajmo še da se je vodstvo mladinske nogometne šole ND Primorje dogovorilo z glavnim trenerjem članske ekipe Andrejem Komcem in njegovim pomočnikom Milošem Đeričem, o izvajanju dodatnih treningov za mlajše nogometaše.

 

* Vir: SNPortal

Lokalne Ajdovščina

#šport, #nogomet

Kolofon