Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Nova izvirna slovenska serija Najini mostovi na POP TV

Neokrnjena narava idilične Vipave, skrivnostna vrnitev, ljubezen, družina in posel bodo zakrivili osrednje zaplete pomladnih noči. Najini mostovi se bodo gledalkam in gledalcem prvič predstavili v ponedeljek, 2. marca, ob 20. uri na POP TV. Vabljeni k ogledu.

Kako sta izziv glavnih junakov sprejela Maša Grošelj in Robert Korošec? 

Maša Grošelj: »Po intenzivnem snemanju serije se že zelo veselim, da si bodo naše delo končno lahko ogledali tudi gledalke in gledalci. Zanima me, kako bodo serijo spremljali, v katerem delu zgodbe se bodo še posebej našli, s katerim delom bolj in katerim manj poistovetili. V teh mesecih snemanja je moja Monika na nek način postala del mene in velikokrat se zalotim, kako razmišljam o njej in njeni zgodbi tudi izven časa snemanja. Lahko rečem, da si z Moniko deliva srčnost in skrbnost, ki ju obe čutiva ob skrbi za ljudi, ki so nama blizu, je pa res, da pri njej pogrešam, da bi malo bolj zaupala sama vase in se zavedala, koliko v resnici zmore. Si bodo pa gledalci zagotovo ustvarili svojo sliko o posameznih likih

Robert Korošec: »Zelo sem vesel, da serija po urah učenja teksta, snemanja in nasploh ogromno vloženega truda prihaja na male ekrane. Zame je to neprecenljiva izkušnja, saj ne samo, da sem pridobil veliko snemalnih izkušenj, ampak sem se skozi svoj lik, ki je zdravnik, naučil nekaj malega tudi o medicini. Kristjan je tako večplasten, da ponuja perfektno polje za igralsko raziskovanje. To upam, da bodo videli in doživeli tudi gledalci, ko ga bodo spremljali na poti skozi boleče spomine iz preteklosti, izzive sedanjosti ter pogumne korake proti ... to bomo pa še videli. Skratka, veliko vsega nas čaka. Komaj čakam.«

Zgodba se prične s tragičnimi dogodki iz preteklosti, ki pomembno zaznamujejo pot glavnega junaka Kristjana Bevka (Robert Korošec). Zdravnik splošne prakse se po dolgih letih odsotnosti vrne v rodno Vipavo, kjer ga čakajo nerazčiščene stvari, družinske zamere in mladostna ljubezen Monika Furlan (Maša Grošelj). Kako bo kljuboval vsem izzivom, si bodo gledalke in gledalci lahko premierno ogledali v ponedeljek, 2. marca, na POP TV.

Maši Grošelj in Robertu Korošcu se pridružuje močna igralska zasedba: Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Aleš Valič, Jernej Kuntner, Helena Peršuh, Anuša Kodelja, Anja Drnovšek, Tina Gorenjak, Saša Pavlin Stošić, Darja Reichman, Nina Ivanič, Matej Zemljič, Jure Kopušar in drugi, ki bodo vsak dan v tednu skrbeli za številne zaplete in razplete v seriji Najini mostovi.

 

* Vir in fotografija: POP TV

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #vipavska dolina, #zabava

Kolofon