Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Winfo – (W)Ajdovski informator mladih

Mladinski svet Ajdovščina že pravljičnih sedem let skrbi za redno obveščanje mladih, preko elektronske pošte in na spletni strani winfo.si, o aktualnih dogodkih v občini Ajdovščina in v Sloveniji nasploh. Skočite na Winfo.si - Informator wajdovske mladine, kjer najdete vse potrebne informacije o temah, ki so, predvsem za mlade, še kako pomembne in koristne.

Vsi mladi iskalci zaposlitve in stanovanj, dijaki in študentje, mladi starši, tisti, ki vam ni vseeno za vaše zdravje in socialno varnost, pa tudi tisti, ki radi preživite svoj prosti čas polno, zabavno in koristno ali pa mogoče iščete kakšen natečaj / razpis, ki bi izpopolnil vaš vsakdan, obiščite spletno stran Winfo.si in preglejte tedensko sveže novice. S svojim elektronskim naslovom se lahko na spletni strani prijavite tudi na tedensko obveščanje.

Portal Winfo zajema osem področji, kjer so objavljene novice in sicer: 

  • Izobraževanje
  • Zaposlovanje
  • Stanovanja
  • Mlade družine
  • Zdravje
  • Socialna varnost
  • Prosti čas
  • Natečaji in razpis

Posebnost portala je, da si področja lahko izbereš sam in si tako zagotoviš obveščanje le na področju/področjih katera so ti bližje oziroma, bolj pomembna. Za konstantno ažurnost in celotno pokritost dogajanja v občini se je Mladinski svet Ajdovščina povezal z Občino Ajdovščina, Zavodom RS za zaposlovanje, Razvojno agencijo ROD, Mladinskim kulturnim centrom Hiša mladih Ajdovščina, Klubom ajdovskih študentov in dijakov, Ljudsko univerzo Ajdovščina, Pilonovo galerijo ter Srednjo šolo Veno Pilon Ajdovščina ter različnimi društvi in organizacijami v občini. Tako, da so vse novice zbrane iz različnih aspektov in so pokrita vsa področja, ki bi te utegnila zanimati. Sedaj pa le klik, klik na spletno stran in preglej kaj vse se ta teden dogaja v občini Ajdovščina.

 

Ostanite mladi in v koraku s časom  // Mladinski svet Ajdovščina.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #mladi, #izobraževanje

Kolofon