Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Budanjski lokostrelci zelo uspešni na državnem prvenstvu

V soboto in nedeljo je v Mariboru potekalo dvoransko državno prvenstvo, ki je bilo za Budanjske lokostrelce izredno uspešno. Med številnimi uspehi velja izpostaviti Tonjo Čibej, ki si je pristreljala naziv državne prvakinje v kategoriji deklic. Čestitke.

V vrstah Budanjskih lokostrelcev imajo novo državno prvakinjo. Tonja Čibej si je z odličnim streljanjem podredila konkurenco in tako med deklicami z ukrivljenim lokom osvojila prvo mesto. V isti kategoriji ji je družbo na stopničkah delala še ena budanjska tekmovalka, Metka Obljubek, ki je zasedla drugo mesto. Prav tako izvrsten drugi je bil med kadeti z ukrivljenim lokom Jure Birsa.

Budanjski lokostrelci uspešni v Mariboru

Nina Čermelj je v svoji kategoriji zasedla šesto mesto, Aljaž Pajk in Andraž Samec sta bila četrta, Miha Plemelj je bil sedmi, Ivan Poljanec deseti, Robert Kranjc enajsti, Gašper Samec trinajsti, Dejan Fabčič pa petnajsti.

V ekipni konkurenci je ekipa Budanj v sestavi Tonja Čibej, Metka Obljubek in Nina Čermelj, med ekipami kadetinj zasedla tretje mesto. Ekipa kadetov, ki so jo sestavljali Jure Birsa ter brata Andraž in Gašper Samec, pa je zasedla odlično drugo mesto.

Budanjski lokostrelci uspešni v Mariboru

Obenem je bila tekma v Mariboru zadnja izmed tekem letošnjega dvoranskega pokala. V skupni razvrstitvi pokala so Tonja Čibej, Ivan Poljanec in Andraž Samec osvojili tretje mesto. Jure Birsa je bil skupno drugi. Metka Obljubek pa je v skupni razvrstitvi osvojila prvo mesto in s tem naslov pokalne zmagovalke.

Čestitke vsem.

Budanjski lokostrelci uspešni v Mariboru

 

* Vir in fotografije: Budanjski lokostrelci

Lokalne Ajdovščina

#šport, #lokostrelstvo

Kolofon