Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Mlinotestova trgovina na dom z novimi navodili

Trgovina Mlinotest izvaja dostavo trgovskega blaga na dom za vse občane Ajdovščine in Vipave. Naročila sprejemajo preko brezplačne telefonske številke 080 29 22 ali preko e-pošte dostava@mlinotest.si. Storitev se je odlično prijela – pozivajo pa, da pri naročanju upoštevate nova navodila.

Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščina lahko občanke in občani Ajdovščine in Vipave naročite trgovsko blago na dom. Dostavo izvaja trgovina Mlinotest, naročila sprejemajo vsak dan od 9. do 15. ure prek brezplačne telefonske številke 080 29 22 ali preko e-pošte dostava@mlinotest.si.

Pri naročanju trgovskega blaga in osnovnih potrebščin se držite naslednjih napotkov:

  • Vsi, ki imate možnost, svoje naročilo oddajte po elektronski pošti: dostava@mlinotest.si.
  • Tisti, ki nimate možnosti naročanja po elektronski pošti, lahko oddate naročilo na brezplačni telefonski številki 080 29 22, in sicer od ponedeljka do petka med 9.00 in 15.00 uro.
  • Najmanjša vrednost naročenega blaga je 10 evrov.
  • V kolikor katerega od naročenih izdelkov ni na zalogi, se lahko dostavi drug, soroden izdelek, v enakem cenovnem okvirju.
  • Cene dostavljenega blaga so enake, kot so v trgovini Mlinotest v Ajdovščini.
  • Blago lahko plačate z gotovino ali s kartico. Način plačila sporočite ob naročilu blaga.
  • Naročeno blago se dostavlja od ponedeljka do petka, v okviru zmožnosti še isti dan, kot ga naročite.
  • Naročila, oddana v času vikenda ali naročila, ki se jih ne uspe dostaviti v istem dnevu, se dostavijo v najkrajšem možnem času (praviloma naslednji delovni dan).

Dostava na dom je uspešen korak k zagotavljanju samoizolacije in ohranjanja razdalje med ljudmi. Vse tiste, ki nakupe opravljate v trgovini, pa pozivamo k doslednemu upoštevanju razdalje in drugih higienskih priporočil. Po trgovinah hodite le po najnujnejše.

Ostanite doma. Ostanite zdravi.  

 

* Vir: Občina Ajdovščina

* Naslovna fotografija: Mlinotest

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon