Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Prošnja za pomoč družini, ki jim je v požaru zgorela hiša

Sodelavci Karitas vipavske dekanije so že v preteklosti sodelovali v zbiranju sredstev za pomoč družinam, ki doživljajo različne preizkušnje. Tokrat je družini zgorela hiša. V največji burji je ostala brez strehe nad glavo štiričlanska družin iz Lokavca: oče, mama, dijakinja in študentka. Kdor lahko, naj priskoči na pomoč.

Gasilci so pogasili, Civilna zaščita je presenetljivo hitro zagotovila nadomestno stanovanje. Pri Karitas so sprejeli njihov klic na pomoč in ponudili posteljnino, obleko in kar imajo za ljudi v stiski. V imenu družine prosijo za dar, ki jim bo omogočil  premostitev trenutne situacije. Ko bo začetna duševna in materialna stiska mimo pa vsaj začetna sredstva za novi dom.

Pomoč se zbira pri Karitas vipavske dekanije, Ajdovščina, Vipavska cesta 11 na TRR SI56 0475 1000 0867 279, sklic SI00 260320, namen: požar.

Verjamemo, da se bo tudi tokrat uresničil pregovor: »Zrno k zrnu pogača, kamen na kamen palača.« Župan občine Tadej Beočanin je v imenu občine Ajdovščina prvi podprl akcijo in nakazal 1.000 Eur.

Vsak Eur šteje, zato hvala lepa in Boglonaj vsakemu posebej in vsem skupaj, ki boste darovali ali to pismo delili med svojimi prijatelji. Z zbranimi sredstvi bodo plačani računi za obnovo doma prizadete družine. 

 

Jožica Ličen

Voditeljica karitas Vipavske dekanije                                                                                                                                                            

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #dobrodelnost

Kolofon