Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Summer Spark festival bo letos potekal na spletu

Epidemija koronavirusa je močno prekrižala načrte vsem organizatorjem in obiskovalcem raznih glasbenih festivalov širom po svetu. Tudi domači Summer Spark Festival se je letos moral umakniti na splet. A na sporedu bo že to soboto, 9. maja, s pričetkom ob 19. uri. Vabljeni ljubitelji elektronske glasbe.

V budanjskem športnem parku bi se letos moral zgoditi že šesti Summer Spark Festival, ki je kot dogodek iz leta v leto lepo rasel in pridobival na prepoznavnosti. Festival, ki prisega na elektronske ritme, je tradicionalno potekal v idiličnem  Športnem parku Budanje, na unikatnem odru in z odličnim scenskim šovom za vse obiskovalce. Le teh je bilo iz leta v leto več, nazadnje že več tisoč.

Letos pa iz znanih razlogov festivala ne bo. A organizatorji so se vseeno potrudili in se odločili, da svojim obiskovalcem ponudijo zabavo prek spleta. In v malce bolj zgodnem terminu kot smo bili vajeni. Vse skupaj se bo začelo dogajati že to soboto, 9. maja, ob 19. uri. Zaseba nastopajočih bo zelo pisana, festival bo pozdravil  nekatera nova imena, pa tudi DJ-je in DJ-ke, ki so že nastopili v Budanjah. Žanrsko bo festival obarvan v ritme techna, tech housa, house in g-housa.

Za glasbene ritme bodo tokrat poskrbeli:

Dominic Sab
SMOKS
Brtinzz
Tea Vuckovic
GLIA
MTristino
Dropheadz

Festival si bo mogoče ogledati na TEJ POVEZAVI.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #glasba, #novice, #kultura

Kolofon