Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Okusi Vipavske vas ponovno vabijo v svojo družbo

Danes bi se na Dvorcu Zemono pričel že 14. Festival Okusi Vipavske, ki na enem mestu ponuja vse tisto najokusnejše kar naša dolina premore. A festival se je letos moral umakniti nadležnemu virusu. Se pa zato znova odpirajo vrata številnih restavracij, kleti in hramov, ki že nestrpno čakajo na povratek gostov. Takole vas na obisk vabita direktorica ROD Ajdovščina, Brigita Habjan Štolfa in kuharski velemojster Tomaž Kavčič Vabljeni v Vipavsko dolino.

Vipavska dolina je za marsikaterega obiskovalca najlepša prav spomladi, ko ozelenijo polja, sadovnjaki, ko so prva dela v vinogradih že opravljena in ko na obronkih zacvetijo češnje, ki slikajo razkošno podobo vipavske pomladi. V tem času vsako leto,  Regijsko razvojna agencija ROD Ajdovščina v sodelovanju z vipavskimi vinarji in vrhunskimi kulinaričnimi mojstri pripravi najbolj okusen festival daleč naokoli, Festival Okusi Vipavske.

A letos festivala seveda ne bo. So pa zato organizatorji, Regijska razvojna agencija ROD iz Ajdovščine ter številni ostali podporniki, že zavihali rokave in pogled usmerili v leto 2021, ko se bo festival ponovno vrnil tja kamor spada. Gostinci, vinarji in ostali ponudniki okusov pa vas vabijo, da se v Vipavski dolini ustavite že prej, kmalu in čimvečkrat. Vrata so znova odprta in najboljši okusi že čakajo, da se znova poigrajo z vašimi brbončicami. Vabljeni v Vipavsko dolino. Vse leto.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #turizem, #vipavska dolina

Kolofon