Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V MKC Hiša mladih tudi letos na voljo počitniško varstvo otrok

Tudi letos bodo v MKC Hiša mladih Ajdovščina nudili poletno počitniško varstvo za otroke od 1. do 4. razreda osnovne šole. Dolgčas bodo preganjali s kreativnimi delavnicami, animacijami, igrami in ostalo poučno zabavo. Zaradi nastale situacije bodo sledili priporočilom NIJZ-ja po epidemiji. Prijave so že mogoče.

Epidemija koronavirusa se je ravno v pravem času umaknila, da bodo lahko v ajdovskem mladinskem centru ponudili organizirano varstvo otrok v času poletnih šolskih počitnic. Počitniško varstvo je namenjeno otrokom od 1. do 4. razreda osnovne šole, na voljo pa so štirje počitniški termini.

Poletno počitniško varstvo otrok z različnimi delavnicami in animacijami bo potekalo v sodelovanju z Občino Ajdovščina in Medobčinskim društvom zveze prijateljev mladine Ajdovščina. Varstvo otrok od 1. do 4. razreda osnovne šole bo potekalo vsak delovnik, med 6:45 in 16:15. Na voljo je tudi možnost kosila za otroke. Minimalno število otrok v enem terminu varstva je 6, maksimalno pa 15.

Posamezen otrok se lahko udeleži tudi več terminov (tednov) počitniškega varstva, prijave (do zapolnitve mest) zbirajo izključno preko izpolnjene prijavnice poslane na elektronsko pošto info@mc-hisamladih.si ali osebno dostavljene v prostore Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih Ajdovščina. Prijavnico najdete na TEJ POVEZAVI.

 

* Naslovna fotografija: MKC Hiša mladih Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #poletje

Kolofon