Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Sodelujte v anketi za izboljšanje kakovosti trajnostnega poslovanja in razvoja turizma

Občina Ajdovščina namenja precej pozornosti podnebnim spremembam. V sodelovanju z Agencijo GOLEA ter zunanjimi strokovnjaki začenja s pripravo Akcijskega načrta za trajnostno energijo in podnebne spremembe, v sklopu projekta SECAP (Interreg SLO-IT). V okviru vpliva podnebnih sprememb bodo podrobneje obravnavana področja voda, kmetijstvo, gozdarstvo, zdravje ter turizem. K sodelovanju vabijo tudi vas, na voljo sta dve kratki anketi.

Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščina si odgovorni želijo, da se jim pridružite z vašimi predlogi pri blaženju in prilagajanju na podnebne spremembe ter podate povratne informacije o osveščenosti vpliva podnebnih sprememb na naše okolje, zato vas vljudno vabijo k izpolnitvi ankete.

https://www.1ka.si/a/284976

Turizmu pa velja namenit še dodatno pozornost, saj je le-ta v širokem razmahu. Ajdovščina si preko Zelene sheme slovenskega turizma SLOVENIA GREEN prizadeva za trajnostni razvoj turizma v občini. S pomočjo vključenosti prebivalstva pa bo naša destinacija še naprej prijetna in prijazna za vse, ki tu delajo in živijo ter tudi za obiskovalce. Z izpolnitvijo spodnje kratke ankete boste pomagali izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja in razvoja turizma v občini Ajdovščina in destinaciji Vipavska dolina. 

https://www.1ka.si/a/289718

Vsi odgovori so zaupni. Hvala za sodelovanje.

Podnebne spremembe

 

* Vir in fotografija: Občina Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #turizem, #vipavska dolina, #okolje

Kolofon