Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Incom Leone letos s tremi novimi AL!VE izdelki

Leone AL!VE, linija zdravih oz. funkcionalnih sladoledov ajdovskega proizvajalca Incom LEONE, se še naprej širi izven meja Slovenije in osvaja sladoledne skrinje po Evropi. V letošnjem letu so lansirali tri nove izdelke, ki so že na voljo v prodajalnah Mercator, SPAR in TUŠ po vsej Sloveniji.

Leone AL!VE je bil lansiran v letu 2018, ko so privržence bolj zdrave prehrane navdušile zdaj že dobro poznane palčke MINI MEAL Grški jogurt z mueslijem in gozdnimi sadeži, MINI MEAL Aronija (100 % naraven sorbet iz sadja) te PROTEIN Vanilja z nizko vsebnostjo sladkorjev. Zdravi, funkcionalni sladoledi so v zadnjih letih v izjemnem porastu na globalnem trgu sladoleda, vendar se je AL!VE trenda lotil izjemno premišljeno. Kljub velikemu zanimanju za zdrave proizvode pri potrošnikih namreč še vedno prevaga okus, kar še posebej velja za sladoled. Leone AL!VE tako za razliko od nekaterih glavnih konkurentov razvija zdrave, a še vedno pregrešno dobre sladolede – Leone AL!VE torej predstavlja slasten »Sladoled brez slabe vesti«. Podlinija izdelkov AL!VE PROTEIN, ki cilja predvsem na športnike in aktivne posameznike, ponuja izdelke z dodanimi beljakovinami, brez sladkorja ter nižjo vsebnostjo kalorij, podlinija MINI MEAL pa s svojimi »superživili« simulira zdrave obroke (npr. jogurt z mueslijem in sadjem, 100 % naravne smoothije) ter cilja na vse posameznike, ki si želijo nekoliko bolj zdravega prigrizka oziroma zdrave osvežitve. Leone AL!VE tako ne želi zgolj prodajati svojih izdelkov, temveč tudi spodbujati posameznike k zdravemu in uravnoteženemu načinu življenja.

Leone sladoledi <br />
Fotografija: Leone

Ker so člani ekipe Leone AL!VE ugotovili, da njihova ciljna skupina išče nekoliko bolj premium, surovinske in okusno bogate sladolede, so v marcu 2019 na novo lansirali dva lončka z okusom Arašid – Čokolada in Malina – Cheesecake. V letu 2019 sta bila prva proteinska sladoleda na svetu, ki sta polnjena v plasteh, pri čemer gre za izjemno zahtevno tehnološko inovacijo. V kartonskem lončku se tako izmenjujejo plasti sladoleda, preliva ter pokajoče čokolade, kar daje potrošniku poseben užitek pri uživanju sladoleda. V letu 2020 pa je podjetje Incom LEONE lansiralo še tretji lonček AL!VE v plasteh, in sicer v kombinaciji Bela Čokolada – Lešnik. Od enega izmed kupcev so celo slišali, da so sladoledne plasti v novem lončku Bela Čokolada – Lešnik, kot sanje, ki te v minuti ponesejo iz mehke postelje na surf desko ter ti dajo neskončen občutek zadovoljstva. Incomovci se temu nasmejijo, vendar priznavajo, da je kombinacija žametnih plasti sladoleda, mehkega preliva in hrustljave oz. pokajoče čokolade res nekaj posebnega.

V letu 2020 se je kot največji trend na sladoledu pokazal prav trend veganskih izdelkov, na katerega pa so imeli pri Leone AL!VE že pripravljen odgovor takoj na začetku nove sezone, in sicer z dvema novima veganskima palčkama AL!VE – Chia Mango in Konoplja. Pri palčki Chia Mango gre za slastno kombinacijo sorbeta mango (Alphonso mango) in kokosovega sladoleda na bazi kokosovega mleka z dodanimi chia semeni in polnilom iz granatnega jabolka in hibiskusa. Pri palčki Konoplja pa gre za sladoled v kombinaciji banane in konoplje, na bazi mandljevega mleka z dodanimi oluščenimi semeni konoplje in kakavovim oblivom. Obe palčki sta primerni za vegane in ponujata edinstven okus v sladoledu.

Ekipa Leone AL!VE s temi izdelki cilja na pridobite novih kupcev, saj je na svetu zagotovo veliko številko ljubiteljev sladoleda, ki si želijo nekoliko bolj zdrave, funkcionalne sladolede brez slabe vesti. V letu 2018 so bili AL!VE izdelki prisotni v cca. 1.200 trgovinah, v letu 2019 v cca. 6.000 trgovinah, v letu 2020 pa v cca. 8.000 trgovinah po Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Hrvaški, Danski, Italiji, Švedski, Norveški...

Vse AL!VE izdelke lahko najdete v prodajalnah Mercator, SPAR in TUŠ po vsej Sloveniji. Pa dober tek!

Leone sladoledi<br />
Fotografija: Leone

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #oglas

Kolofon