Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Na Livadi v trojkah najboljša ekipa Dak Transporti

Po dolgem času smo v Ajdovščini lahko znova spremljali športni dogodek. Na igrišču Na Livadi so se v trojkah pomerili malonogometaši in odprli serijo turnirjev v Vipavski dolini. Zmage se je veselila ekipa Dak Transporti, ki je bila v finalu, s 4:2, boljša od Gostilne Podfarovž.

Športno dogajanje v Ajdovščini je že več kot tri mesece v popolnem mirovanju. Športniki so sicer znova pričeli s treningi, a tekmovanj je zaenkrat še zelo malo. Kot prvi so se prebudili "futsalerji", ki so se v velikem številu zbrali Na Livadi, na tradiconalnem turnirju trojk. Med seboj  se je  pomerilo 12 ekip, med nastopajočimi pa je bilo zaslediti številna znana imena iz sveta malega nogometa.

Zanimivo in pestro tekmovanje se je najprej odvilo s skupinskim delom, sledile so tekme na izpadanje, vse do velikega finala. Po zmagi nad ekipo GG-3 so se v finale uvrstili "domači" Podfarovž, sledila pa jim je še ekipa Dak Transporti, ki je ugnala Motalice.

Ekipa Dak Transporti - Zmagovalci Turnirja trojk v Ajdovščini

Zelo zanimiv predvsem pa kakovosten finale je sicer rahlo zmotil dež, a igralci se niso dali motiti in so z visokim ritmom in številnimi atraktivnimi potezami navdušili solidno število gledalcev. Po zaključnem žvižgu sodnika je zmaga pripadla ekipi Dak Transporti, ki je bila s 4:2 bili boljša od Gostilne Podfarovž. Tretje mesto je po kazenskih strelih zasedla ekipa GG-3. Za najboljšega igralca turnirja so razglasili Roka Grzelja, naj strelec pa je postal Alen Džuzdanović.

Drugouvrščena ekipa Gostilna Podfarovž

Serija poletnih futsal turnirjev v Vipavski dolini se že to soboto nadaljuje v Lokavcu. Vabljeni.

Lokalne Ajdovščina

#šport, #futsal

Kolofon