Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Na Cesti uspešno pripravili že 10. Balinarski maraton

Že desetič so organizatorji na Cesti pripravili 24-urni Balinarski maraton. Pod streho odličnega pripravljenega balinišča se je za naslov najboljšega potegovalo 16 ekip iz celotne Slovenije. Zmaga je na koncu odšla v roke ekipi Frigo Transport. Več o dogajanju pa v fotoreportaži Klavdija Blažka.

V petek in soboto se je na balinišču na Cesti odvijal že 10. tradicionalni balinarski maraton 24 ur. Znova je potekal na enem najlepših balinišč v Sloveniji. Na tem edinstvenem turnirju je sodelovalo šestnajst ekip (ekipa šteje pet članov) iz cele Slovenije. Številni ljubitelji balinanja so si lahko ogledali zanimive in napete dvoboje. Ekipe so se več ur borile za čim boljši rezultat in po trdih bojih so se med štiri najboljše uvrstile ekipe Fama 30 let, Frigo Transport, Rešta Bar in Dragomer. Žal se je nastop malce ponesrečil domači ekipi Ceste, ki se je morala posloviti že v predtekmovanju.

Izjemno izenačeni polfinalni boji so določili finaliste, najprej se je tja z  rezultatom 12 : 13 uvrstila ekipa Dragomerja, z 11 : 12, pa je ekipa Frigo Transport ugnala Rešta Bar. Sledil je finale, ki pa se je končal z gladko zmago "transportašev". Bilo je 25:1.

Čestitke domačim organizatorjem, ki so kljub nevsakdanjim razmeram, pod streho spravili še en balinarski maraton. Nasvidenje prihodnje leto.

a1aa3a5a4a6a8a9a10a11a7a12a13a15a14a16a17a20a18a19

 

* Fotografije: Klavdij Blažko

Lokalne Ajdovščina

#šport, #fotogalerija, #balinanje, #reportaža

Kolofon